Η Microsoft θέλει να αγοράσει τα studios των παιχνιδιών της Warner Bros.

, Η Microsoft θέλει να αγοράσει τα studios των παιχνιδιών της Warner Bros.

Με τη νέα γενιά να είναι προ των πυλών, ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που είχαν οι κάτοχοι του Xbox One ήταν η έλλειψη αποκλειστικών παιχνιδιών, την ώρα που η Sony έκανε παρέλαση με πολλούς AAA τίτλους, όπως τα God of War, Uncharted 4, The Order 1886 και άλλα.

H Microsoft έδωσε μία νέα υπόσχεση στους παίκτες την περασμένη Ε3, ανακοινώνοντας πως πλέον έχει στην κατοχή της νέα studios, όπως Ninja Theory, Obsidian Entertainment και inXile Entertainment, χωρίς όμως να δούμε πολλά ακόμα. Φαίνεται πως η εταιρεία παραμένει πιστή στην υπόσχεση της και θέλει να προσθέσει ακόμα περισσότερα studio στο δυναμικό της.

Η AT&T αποφάσισε να πουλήσει τις περισσότερες ομάδες ανάπτυξης που έχει αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των NetherRealm Studios και Avalanche Software. Η Microsoft φαίνεται να ενδιαφέρεται να αγοράσει αρκετές από αυτές, μαζί με κάποια IP που έχει στην κατοχή της η Warner Bros. Αν κάποιο studio αγοραστεί από τη Microsoft δε σημαίνει πως θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια που αναπτύσσει η AT&T, με την εταιρεία απλά να βάζει άλλο studio να εργαστεί στο εκάστοτε project.

Τα studio που θέλει η Microsoft είναι: Avalanche Software, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Rocksteady Studios, TT Games, WB Games Boston/Montréal/New York/San Diego/San Francisco. Αν πάντως η εταιρεία καταφέρει και κάνει δικά της τα παραπάνω studio και τους δώσει την απαραίτητη ελευθερία, τότε ίσως η Sony να πρέπει να αρχίσει να αγχώνεται. Όπως και να έχει, όταν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός πάντα κερδισμένοι βγαίνουν οι παίκτες, οπότε ετοιμαστείτε για μία δυνατή γενιά!

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Batman, Mortal Combat, το νέο Harry Potter rpg, πολύ ενδιαφέρον. Σου λέει η Microsoft έχει η Sony τον Spiderman, ας πάρουμε εμείς τον Batman. Πάντως και να κάνει τώρα την εξαγορά τα παιχνίδια που είναι σε ανάπτυξη αυτή τη στιγμή θα πάνε έτσι κι αλλιώς σε όλες τις πλατφόρμες λόγω των συμφωνιών που υπάρχουν.
Όπως και να χει θα προσθέσει πολύ υλικό στο game pass.

SUPS 👨‍⚖️

Μεταγγραφη αεροδρομιου για την microsoft αν γινει και σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο το να παει σε καμια ΕΑ activision π ακουγεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.