Gaming Διαγωνισμός για PS4 Players: Κερδίστε inFAMOUS: Second Son πριν κυκλοφορήσει

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο game inFAMOUS: Second Son αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το Techblog σου δίνει τη δυνατότητα να το αποκτήσεις από τους πρώτους. Συγκεκριμένα το πακέτο που μπορείς να κερδίσεις περιλαμβάνει το πλήρες game σε Blu-ray αλλά και συλλεκτικά καλούδια από τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παιδιά, παρακαλούμε να λάβετε μέρος μόνο όσοι έχετε PlayStation 4 ή σκοπεύετε να αγοράσατε σχετικά σύντομα. Για να πιάσει τόπο το δώρο και να το ευχαριστηθεί ο νικητής. Σημείωση, το πακέτο περιείχε και ένα σκουφάκι αλλά το κράτησα εγώ! :p

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο το game inFAMOUS: Second Son θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω δύο βήματα:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο.
2. Nα κάνετε Εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube το μεγαλύτερο στην Ελλάδα με δοκιμές σε smartphones και tablets!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:38

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.