Iron Maiden-Legacy of the Beast: RPG για iOS και Android

Οι αγαπημένοι όλων Iron Maiden παρουσιάζουν το πρώτο τους mobile game με τον τίτλο Iron Maiden – Legacy of the Beast, ένα Role Playing Game που προορίζεται για smartphones με λειτουργικό σύστημα iOS και Android, το οποίο θα είναι διαθέσιμο το καλοκαίρι.

Στο Iron Maiden – Legacy of the Beast ο παίκτης καλείται να πάρει το ρόλο της πασίγνωστης μασκότ του συγκροτήματος, τον Eddie. Μια μυστηριώδης δύναμη χώρισε την ψυχή του Eddie σε διαφορετικά κομμάτια και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να τα ενώσει, ταξιδεύοντας στον χώρο και τον χρόνο.

Είναι παραπάνω από αναμενόμενο το ότι η μουσική υπόκρουση του παιχνιδιού ανήκει στους Iron Maiden, με πολύ υλικό από τους δίσκους τους, αλλά και ανέκδοτες ηχογραφήσεις. Οι χαρακτήρες και τα σκηνικά του παιχνιδιού είναι όλα τους εμπνευσμένα από τα εξώφυλλα των άλμπουμ των Iron Maiden. Στο ironmaidenlegacy.com μπορεί κανείς να δει νέα για το επερχόμενο παιχνίδι.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη gaming πρόταση από τους Iron Maiden, καθώς το 1999, στο άλμπουμ Ed Hunter υπήρχε και ένα first person PC game, με τον ίδιο τίτλο, το οποίο ήταν επίσης εμπνευσμένο από την αισθητική των άλμπουμ των Iron Maiden.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.