Η Κίνα ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τον εθισμό στο gaming

εθισμό στο gaming Κίνα, Η Κίνα ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τον εθισμό στο gaming

Ως γνωστόν οι νέοι στην Κίνα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον εθισμό στο gaming, όμως η China Game Industry Group Committee, που συνδέεται με τη ρυθμιστική αρχή gaming δηλώνει ότι η συγκεκριμένη “ασθένεια” έχει εξαλειφθεί.

Από τον Αύγουστο του 2021 έχει απαγορευθεί στους ανήλικους να παίζουν video games για παραπάνω από τρεις ώρες την εβδομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η βιομηχανία gaming της χώρας να δεχθεί πλήγμα, καθώς έχουν παγώσει οι εγκρίσεις νέων τίτλων. Η Κίνα ισχυρίζεται τώρα πως το 75% των νέων gamers παίζουν πλέον λιγότερο από τρεις ώρες την εβδομάδα.

Η ανακοίνωση δίνει ελπίδα πως οι περιορισμοί θα χαλαρώσουν, καθώς με τα αυστηρά μέτρα COVID και το χειμώνα να έρχεται, τα παιδιά θα περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.