Games

Με ένα Xbox Game Showcase θα ξεκινήσει το φετινό Tokyo Game Show

Μπορεί η Ιαπωνία να είναι η αγορά που καμία κονσόλα της Microsoft δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει, όμως αυτό δε σταματάει την εταιρεία από το να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να πείσει το αγοραστικό κοινό. Τουλάχιστον σε αυτό αποσκοπεί η παρουσία του Xbox στο επερχόμενο Tokyo Game Show.

Αν και οι Sony και Nintendo δε θα δώσουν το παρόν φέτος, για να επικεντρωθούν στα δικά τους event, η Microsoft όχι μόνο θα βρίσκεται στο Tokyo Game Show, αλλά με αυτήν θα ξεκινήσει και το event. Το online event θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, με πρώτο το Xbox Game Showcase, το οποίο θα είναι ένα βίντεο 50 λεπτών με τα επερχόμενα παιχνίδια της εταιρείας, τόσο για το Xbox Series X όσο και για το Xbox One.

Το Tokyo Game Show θα συνεχιστεί έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένουμε ανακοινώσεις από εταιρείες όπως η Konami, η Square Enix, η SEGA αλλά και η Huawei Technology Japan. Μη ξεχνάμε ότι στα πρώτα χρόνια του Xbox 360 η Microsoft είχε προσεγγίσει αρκετούς Ιάπωνες developers για αποκλειστικά παιχνίδια στην κονσόλα της, προσθέτοντας αρκετούς τίτλους στη βιβλιοθήκη της αλλά μη πείθοντας και πάλι το αγοραστικό κοινό της χώρας.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.