Μέχρι και ο Αντετοκούνμπο ανυπομονεί για το PlayStation 5 λόγω του κορονοϊού

, Μέχρι και ο Αντετοκούνμπο ανυπομονεί για το PlayStation 5 λόγω του κορονοϊού

Το ζούμε κι αυτό. Όλος ο πλανήτης είναι σε καραντίνα και άπαντες μένουμε στα σπίτια μας για να σταματήσουμε την εξάπλωση του κορονοϊού. Μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια είναι κλειστά, κάθε μορφή εκδήλωσης, στις οποίες θα υπήρχε συνωστισμός κόσμου, έχει ακυρωθεί ή αναβληθεί, μέχρι και οι αγώνες σε κάθε άθλημα έχουν «παγώσει» στις περισσότερες χώρες, όπως και στη δική μας, καθώς έχουν αναβληθεί όλες οι διοργανώσεις.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, που είναι το ΝΒΑ. Ειδικά για τους καλαθοσφαιριστές, που αγωνίζονται εκεί, είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στην καραντίνα, όταν έχουν συνηθίσει να δίνουν αγώνες κάθε δύο βράδια.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει συνηθίσει να καρφώνει τα αντίπαλα καλάθια και να προσφέρει πλούσιο θέαμα και highlights στα παρκέ με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Greek Freak σκέφτεται να το ρίξει στα video games και γι’ αυτό ανυπομονεί να βγει το νέο PlayStation 5, όπως φάνηκε από μία ανάρτησή του στο Twitter.

«Ακόμα να βγει το PS5;», αναρωτήθηκε ο Αντετοκούνμπο. Βέβαια, στον καθένα θα του έρθει κατευθείαν στο μυαλό το ερώτημα «Μα καλά, ολόκληρος Αντετοκούνμπο δεν έχει ένα PlayStation 4 ή έστω ένα Xbox;».

Μέσα στο σπίτι του δεν είμαστε για να γνωρίζουμε, αλλά ίσως να μην είχε και το χρόνο να αγοράσει κάποια κονσόλο, αφού μόνο και μόνο οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις είναι αρκετές, τη στιγμή που υπάρχουν και οι εκδηλώσεις των χορηγών, αλλά και η οικογένειά του.

Βέβαια, η νέα κονσόλα της Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο και μέχρι τότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχει περάσει η όλη φάση με τον κορονοϊό και την καραντίνα, με δεδομένο ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών είναι πως όλα θα τελειώσουν μέχρι τον Μάιο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο δε θα είναι ο πρώτος αθλητής του ΝΒΑ, που θέλει να το ρίξει στα video games όσο κάθεται στο σπίτι του, αφού ήδη το έχουν πράξει αρκετοί αντίπαλοί του, όπως και άλλοι αθλητές σε όλον τον κόσμο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Λογικο…Greek freak ftw!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.