Games

Modder κατασκεύασε ένα Nintendo Wii στο μέγεθος του Game Boy

Το Nintendo Wii δεν ήταν απλά μία κονσόλα που έφερε νέους τρόπους παιχνιδιού, χάρη στην ανίχνευση των κινήσεων που πρόσφεραν τα νέα χειριστήρια. Ήταν και η μεγάλη επιστροφή της Nintendo στη βιομηχανία των gaming consoles, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί περισσότερο στο portable κομμάτι.

Ο λογαριασμός GingerOfMods στο YouTube θέλησε να συνδυάσει τις δυνατότητες του Nintendo Wii με την ευκολία στη μεταφορά που προσφέρει το μέγεθος του Game Boy Color, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Το αποτέλεσμα ονομάζεται WiiBoy Color, το οποίο δημιουργήθηκε από τη μητρική του Nintendo Wii, συνδυασμένο με χειριστήριο του GameCube και οθόνης 3,5 ιντσών 480p.

Η συσκευή έχει το μέγεθος σχεδόν ενός Game Boy, αλλά προσφέρει και triggers στο πίσω μέρος. Το WiiBoy Color προσφέρει θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, Type-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και 2 με 3 ώρες συνεχόμενες παιχνιδιού. Το σασί του δημιουργήθηκε μέσω 3D printing, ενώ οι δυνατότητες του Nintendo Wii του επιτρέπουν να παίζει και παλαιότερα παιχνίδια, όπως του GameCube. Δυστυχώς, αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τεμάχιο, θα πρέπει να μιλήσει με το κανάλι, αν και μας προειδοποιεί ότι η τιμή του θα είναι premium.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2020 17:28

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.