Games

Netflix: Αποχαιρετά το Wii U και το 3DS, κανένα σημάδι για Switch έκδοση

Η Nintendo ανακοίνωσε πως σταματά τη λειτουργία του Netflix στις κονσόλες Wii U και 3DS. Η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί για τους χρήστες που τη χρησιμοποιούν στις 30 Ιουνίου 2021, ενώ από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 δεν είναι διαθέσιμη για τους νέους χρήστες που θέλουν να την κατεβάσουν.

Για όσους έχουν κατεβάσει την εφαρμογή στο παρελθόν, μπορούν ακόμα να το κάνουν, τουλάχιστον μέχρι το οριστικό τέλος της λειτουργίας. Το θέμα όμως δεν είναι γιατί φεύγει η υπηρεσία από τα 3DS και Wii U, κάτι που θα γινόταν αργά ή γρήγορα, αλλά γιατί δεν υπάρχει ακόμα εφαρμογή Netflix για το Nintendo Switch, κάτι που περιμένουμε από το 2017.

Η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2020, η εφαρμογή Netflix δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από νέους χρήστες του Nintendo eShop σε κονσόλα Wii U ή στην οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS. Από εκείνη την ημέρα, όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή στο παρελθόν θα μπορούν να επαναλάβουν τη λήψη.

Η υπηρεσία για τους υπάρχοντες χρήστες θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουνίου. Σας ευχαριστούμε όλους όσους απόλαυσαν το Netflix στις παραπάνω πλατφόρμες όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.