Nintendo 3DS Expansion Slide Pad, Περιεφερειακό

Ο περίφημος δεύτερος περιφερειακός αναλογικός του Nintendo 3DS, ή αλλιώς 3DS Expansion Slide Pad, αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, με τιμή ¥1,500 (19 δολάρια Αμερικής). Το περιφερειακό είναι ένα “ματσούκι” στο οποίο τοποθετείται ολόκληρο το 3DS, και χρειάζεται μία απλή μπαταρία για να λειτουργήσει.

Είτε τo θεωρείτε σωστή, είτε λάθος κίνηση της Nintendo, αρκετοί developers υποστηρίζουν με το καλημέρα το 3DS Expansion Slide Pad, το οποίο θα δουλεύει με τα πολυαναμενόμενα Monster Hunter 3 G, Resident Evil: Revelations, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, Ace Combat 3D Cross Rumble, Dynasty Warriors VS και Kingdom Hearts 3D.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 13 Σεπτεμβρίου 2011 22:32

Σχόλια

  • Μεγαλο λαθος πιστευω εγω. Οχι μονο το κανει κατασχημο αλλα και δεν θα το λατρεψει ο κοσμος. Καλυτερα να εδιναν σημασια στο software αν ηθελαν να αναβαθμισουν το τροπο παιχνιδιου. Επισης γενικα το 3DS δεν ειναι και τελειο αφου το ipod touch ειναι κατα τη γνωμη μου πολυ ανωτερο σε σχεση με αυτο. Ασε που εχει και υποστηριξη.

  • Εμένα μου ακούγεται περισσότερο ως κίνηση πανικού με τη κυκλοφορία του Vita να πλησιάζει.

  • δεν μου φενεται και πολυ βολικο, αν φτιαξουν παινχιδακια που να βολευει ο χειρισμος ομως ισως πουλησει καπως.. αδιανοητο παντως να μην εχει βγει ακομη το super mario 3D

  • Βολικό θα είναι, σκέψου το PS3 που έχει δύο μοχλούς και πως χρησιμοποιούνται. Από την άλλη ίσως θα ήταν καλύτερο να βγάλει μία άλλη έκδοση της κονσόλας και αυτό να το έβγαζε για όσους έχουν την παλιά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.