Games

Nintendo Switch: Αποκαλύπτεται στις 12 Ιανουαρίου σε live stream event

Πριν περίπου 2 μήνες, η Nintendo αποκάλυψε την νέα κονσόλα Nintendo Switch, για την οποία δυστυχώς δεν μας έδωσε όσες πληροφορίες θα θέλαμε, παραπέμποντάς μας σε μια μελλοντική παρουσίαση. Τώρα, η Nintendo επιβεβαίωσε την ημερομηνία, αλλά και την ώρα αυτής της παρουσίασης, η οποία θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου 2017 στις 8 PM PT/11 PM ET.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Τόκυο, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση live, μέσω της ιστοσελίδας της Nintendo. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι σχέδια έχει η Nintendo για το event, εκτός από την παρουσίαση του Nintendo Switch, αλλά σίγουρα θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στους φαν.

Συνήθως σε αντίστοιχες εκδηλώσεις μαθαίνουμε πληροφορίες για τα specs τις κονσόλας, την τιμή της, τα νέα feature που φέρνει, καθώς και τους αποκλειστικούς τίτλους. Σίγουρα η εκδήλωση θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού αυτή την στιγμή, στην ουσία ξέρουμε μόνο ότι έχει δείξει το reveal trailer που δημοσίευσε η Nintendo.

Το Nintendo Switch, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν αυτή η ημερομηνία αφορά παγκόσμια κυκλοφορία ή αποκλειστική στην Ιαπωνία ή τις ΗΠΑ.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.