Nintendo Wii U, Η νέα κονσόλα θα έχει το δικό της App και eBook store

To 2012 είναι η χρονιά του Nintendo Wii U. H νέα κονσόλα της Nintendo θα αποκαλυφθεί πλήρως και θα κυκλοφορήσει φέτος, και εμείς την περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. Μέχρι τότε όμως, είμαστε αναγκασμένοι να αρκεστούμε στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.

Πέρα από το δικό του app store, φημολογείται ότι το Nintendo Wii U θα έχει και digital e-reader. Μέσω αυτού θα μπορείτε να κατεβάζετε και να διαβάζετε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, κόμιξ στο υπερχειριστήριο tablet, να αλλάζετε σελίδα χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής κλπ. Μάλιστα, η υπηρεσία e-reader θα δουλεύει και στο Nintendo 3DS, με zoom-in/out κλπ.

Η ίδια η Nintendo σκοπεύει να διαθέσει μεταξύ άλλων οδηγούς στρατηγικής, εγχειρίδια οδηγιών, ακόμα και όλα τα τεύχη του Nintendo Power, και συζητά με εκδότες για τη διάθεση διάφορων κορυφαίων περιοδικών. Αν έχετε συνδρομή, μόλις βγαίνει το νέο τεύχος το Wii U θα το κατεβάζει αυτόματα για να το διαβάσετε με το που είστε εύκαιροι. Αυτή είναι απλά μια πτυχή του Wii U που θυμίζει Apple και Amazon. Λέγεται επίσης ότι η Νintendo επιθυμεί τη μεταφορά τίτλων iOS για να παίζονται στο υπερχειριστήριο. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, αν ισχύουν φυσικά. Εσείς θέλετε digital e-reader στο Wii U;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Ιανουαρίου 2012 8:40

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.