Nintendo Wii, Oι μισοί κάτοχοι στην Αγγλία δεν το έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και έξι μήνες

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική έρευνα που πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι για τη Nintendo ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, 1.672 άτομα ηλικίας 18 και άνω ερωτήθηκαν και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι μισοί κάτοχοι της κονσόλας videogames Nintendo Wii στην Αγγλία δεν έχουν αγγίξει την κονσόλα τους εδώ και έξι μήνες.

Σημαντικό ποσοστό όσων απάντησαν ότι έχουν ασχοληθεί με το Wii τους τον τελευταίο μήνα, το χρησιμοποιήσαν μόνο για το Wii Fit. H έλλειψη first-party τίτλων για το Wii το 2011 είναι εμφανής – υπάρχει το νέο Zelda και περιμένουμε να δούμε και τι άλλο. Ευτυχώς η Nintendo δεν είναι στον κόσμο της. Αντίθετα, το παραδέχεται αυτό, απλά αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στο 3DS και στα Pokemon.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2011 23:04

Σχόλια

  • αναρωτιέμαι ποιους ρώτησαν και απάντησαν για το wii fit... αλλά απο την άλλη, ποιος hardcore χρήστης θα αγόραζε wii? και αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν αποτελέσματα με το παιχνίδι? Δεν συνεχίζω για να μην βγω offttopic. Πάντως το άρθρο είναι σωστότατο, τόσο για το Wii2011/Zelda όσο και για την προσοχή της Nintendo στο 3DS.

  • Λοιπόν δεν το χα παρατηρήσει αλλά αυτή η έρευνα έχει βάση. Επειδή τυχαίνει να έχω wii και ps3 , τη στγμή που για το δεύτερο έχω αγοράσει 3 παιχνίδια το τελευταίο δίμηνο, έχω να χρησιμοποιήσω το wii πάνω από 5 μήνες!

  • Όντως καλό και χρυσό το wii αλλά γρήγορα το βαριέσαι...Ειδικά αν δεν έχεις παρέα να παίζεις "διπλό"

  • Ένας φίλος μου που το έχει δεν το έχει ανοίξει και αυτός για πολλούς μήνες, φοβάμαι χρόνο... Ούτε όταν μαζευόμαστε σπίτι το ανοίγει, γενικώς το έχει λίγο παρατημένο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.