Εικονικό event των Special Olympics με αθλητές να κοντράρονται στο Forza 7

Forza 7, Εικονικό event των Special Olympics με αθλητές να κοντράρονται στο Forza 7

Ο κορονοϊός έχει γίνει η αιτία ακύρωσης αρκετών events, εκ των οποίων πολλά έχουν πραγματοποιηθεί ή θα πραγματοποιηθούν με διαφορετική μορφή. Όπως είναι λογικό, τα Special Olympics 2020 δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση, αλλά τη λύση βρήκε η Microsoft με το Forza 7.

To 2018, η Microsoft είχε συνεργαστεί με τη Special Olympics USA για τη διεξαγωγή ενός video gaming πρωταθλήματος που επέτρεψε σε πολλούς αθλητές να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο.

Δυναμική επιστροφή για δεύτερη χρονιά

Έχοντας ως έμπνευση την επιτυχία του πρώτου πρωταθλήματος που διοργάνωσαν, η Microsoft και η Special Olympics USA θα πραγματοποιήσουν ένα ακόμα event. Αυτή τη φορά, η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσα στο Forza 7 και θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου και 10 μ.μ. ώρα Ελλάδος.

Το Special Olympics Xbox Virtual Gaming Event 2020, όπως ονομάζεται η εκδήλωση, θα γίνει livestream στο Mixer, το YouTube, και το Twitch. Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής 35 αθλητές από 11 πολιτείες. Το 2018 συμμετείχαν μόνο 4 πολιτείες.

Επίσης, η Microsoft αποφάσισε να πάει τη φετινή εκδήλωσε σε άλλο επίπεδο, γι’ αυτό θα πραγματοποιήσει εικονική ψηφιακή απονομή βραβείων μέσα στο Minecraft.

Τέλος, όσοι χρήστες επιθυμούν μπορούν να δωρίσουν τους Microsoft Rewards Points που διαθέτουν, και στις 30 Ιουνίου η εταιρεία θα πραγματοποιήσει δωρεά ίση με τους πόντους που έχει συλλέξει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.