Phil Spencer: Το Project Scarlett θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό σε ισχύ και τιμή με το PS5

Η αγορά ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των επόμενων μεγάλων κονσολών, οι οποίες φυσικά θα έρθουν από την Microsoft και την Sony. Η Sony έχει αποκαλύψει τα σχέδια της και γνωρίζουμε ήδη ότι το επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας είναι το Playstation 5 (PS5). Η Microsoft από την άλλη έχει το Project Scarlett το οποίο αναφέρεται στον διάδοχο του Xbox One, δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη την επίσημη ονομασία του.

Τώρα, ο Phil Spencer, Xbox και gaming chief της Microsoft δήλωσε:

Θα έλεγα ότι μάθαμε από το Xbox One και δεν θα είμαστε εκτός ανταγωνισμού σε ισχύ και τιμή. Αν θυμάστε το Xbox One ήταν 100 δολάρια πιο ακριβό και δεν είχε την ίδια δύναμη. Ξεκινήσαμε το Project Scarlett με αυτήν την ομάδα με σκοπό να έχουμε επιτυχία στην αγορά.

Επιπλέον, ο Phil δήλωσε στο The Verge ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις για το αν θα δημιουργηθεί μία νέα γενιά, με την τελική απόφαση να ήταν πάντα η ίδια. “Ναι, και νομίζουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες γενιές μπροστά μας”.

, Phil Spencer: Το Project Scarlett θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό σε ισχύ και τιμή με το PS5

Τα έχουμε ποντάρει όλα στο Project Scarlett και θέλω να ανταγωνιστώ με τους σωστούς τρόπους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο cross-play και το backward compatibility.

Το Project Scarlett που αποκαλύφθηκε στην E3, αναμένεται να υποστηρίζει ανάλυση 8K με ρυθμό ανανέωσης που θα φτάνει έως και τα 120fps καθώς και ray tracing και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης. Επιπλέον, η Microsoft αναμένεται να ενσωματώσει στο επόμενο Xbox, SSD και μία custom CPU βασισμένη στις αρχιτεκτονικές Zen 2 και Radeon RDNA.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Αλλα οχι σε παιχνιδια!!!Τι κριμα ,πατο θα παει..για ευνοητους λογους!!Ps4,switch,pc…ποιος ο λογος για χβοχ αληθεια?

JR

Όποιος γνωρίζει από κονσόλες ξέρει ότι μεταξύ xbox one και ps4 το πρώτο είναι σαφώς ανώτερο σε λειτουργικό, online services και χειριστήριο. Γι αυτό οι σοβαροί gamers παίζουν σε Xbox ενώ ps4 έχουν τα παιδάκια.

Applakias

Άσε τα παιδάκια να παίζουν last of us , days gone , god of war , nioh ,unchartedκαι αλλά πολλά που όταν εμείς τα παίζαμε εσυ δεν είχες κάτι να παίξεις και κοιμόσουν στον καναπέ

Αλέξανδρος

Ας ελπίσουμε να κρατήσει την υπόσχεση του και να μας δώσει καλό προϊόν. Διαφωνώ πάρα πολύ με το crossplay αλλά σε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν θα γινόταν και αυτό…

I am

Το “ανταγωνιστικό” δεν λέει τίποτα πλέον. Με τόση δύναμη που έχει το ps πρέπει να το ξεπεράσεις σε βαθμό για να κερδίσεις την αγορά… ακλαφτο θα πάει κι αυτό δυστυχώς μου φαίνεται

Greg

Λοιπόν, παίζω σε παιχνιδοκονσόλες από το 1998′ εως και σήμερα και ελπίζω να υπάρχουν παιχνιδοκονσόλες και πολύ μακρύτερα στο μέλλον καθώς το Gaming σε PC δεν μου κάνει καμία αίσθηση, το βρίσκω κάπως ψυχρό και ας έχει τα υπέρ του, έχω έναν μόνο λόγο για να αγοράσω X-Box, και αυτό είναι το Forza Horizon, και για ένα και μόνο παιχνίδι δεν θα σκάσω 300€-400€-500€, θα προτιμήσω το PlayStation που έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια που παίζω, επίσης όμως έχω και έναν ΜΕΓΆΛΟ ή μάλλον ΤΕΡΆΣΤΙΟ λόγο να αντιπαθώ το X-Box και να μην θέλω να το αγοράσω, ήταν η πρώτη παιχνιδοκονσόλα που ζητούσε χρήματα για το OnLine παιχνίδι και τα αποκλειστικά παιχνίδια της ήταν τα πρώτα που σου ζητούσαν χρήματα για τα πρόσθετα DLC και τα UpDate που πρόσθεταν υλικό στο Game πχ αυτοκίνητα, πίστες κλπ, από την X-Box έγινε η αρχή και μετά ακολούθησαν όλοι οι άλλοι να χρεώνουν.

Μάκης

Μαζί σου man μου………………………………… +10.000
Εγώ είμαι παιχνιδοκονσολάς από το 1991 με πρώτη κονσόλα το NES!! [[ Nintendo Entertainment System ]]

Greg

Τι μου θύμισες τώρα ρε συ…. πρώτη επαφή με Nintendo Nes κάτι (δεν θυμάμαι ποιο) είχα κάπου το 1996′, ο αδερφός μου τότε υπηρετούσε Γρεβενά ως έφεδρος αξιωματικός και είχε νοικιάσει σπίτι, πήγαμε οικογενειακός για να περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί του λόγο υπηρεσίας που είχε και δανείστηκε ένα Nindento από ένα συνάδελφο του για να παίζουμε στης γιορτές, βάλε το χιόνι που έριχνε, το γεγονός πως ήταν Χριστούγεννα, πως είχα μήνες να δω τον αδερφό μου, και πως έπαιζα με τον αδερφό μου και καταλαβαίνεις τα συναισθήματα, από τότε έχω συνδέσει το όνομα Nindento με τα Χριστούγεννα.

Αλέξανδρος

Το κατέβασμα έξτρα υλικού σε παιχνίδι ξεκίνησε από το Dreamcast. Επίσης το ότι πλήρωνες για ονλαιν κακό μεν, αλλά ξεκάθαρο από την αρχή εδώ και σχεδόν 20 χρόνια που υπάρχει το Xbox live. Το Playstation το πρόσθεσε στο 4 το πληρωτεο ονλαιν και από ότι φαίνεται το θέλουν και εκεί οι παίκτες το πληρωτεο. Μην ξεχνάς πλέον όλα είναι συνδρομητικά

Supergeorge2004

Λοιπόν εγώ πιστεύω πος θα είναι καλό το xbox το καινούργιο και επίσης έχει κάποια καλά exlusive όπως το halo το forza. Το gold δείνει πολύ γαμάτα παιχνίδια κάθε μήνα και έχω 80+ παιχνίδια ζήτημα να έχω αγοράσει τα 25 με 30 επίσης κάτι που θα γίνει κατά την γνώμη μου είναι ότι θα ανταγωνιστεί καλά το ps5 βεβεα για το Nintendo switch δεν ξρ γιατί έχει μοναδικά futures και είναι μια από τις καλύτερες κονσόλες που έχω δει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.