PlayStation 4: Τα δωρεάν παιχνίδια Μαΐου στο PS Plus

, PlayStation 4: Τα δωρεάν παιχνίδια Μαΐου στο PS Plus

Κάθε μήνα η υπηρεσία PS Plus διαθέτει δύο video games να τα κατεβάσουν δωρεάν οι gamers, που έχουν PlayStation 4. Για τον Απρίλιο ήταν διαθέσιμα δύο κορυφαία παιχνίδια, το Uncharted 4: A Thief’s End και το Dirt Rally 2.0, με τη Sony να αποκαλύπτει τα games, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τώρα, τον Μάιο.

Πρόκειται για Cities: Skylines και Farming Simulator 19. Το πρώτο είναι ένα city-building, το οποίο κυκλοφόρησε από την σουηδική Paradox Interactive στις 10 Μαρτίου 2015 για PC (Windows, MacOS και Linux), στις 21 Απριλίου 2017 για Xbox One, στις 15 Αυγούστου του ίδιου έτους για PlayStation 4 και στις 13 Σεπτεμβρίου 2018 για Nintendo Switch.

Τον προγραμματισμό της ανέλαβε η φινλανδική Colossal Order, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τον πολεοδομικό σχεδιασμό, ελέγχοντας την τοποθέτηση δρόμων, τη φορολογία και τις δημόσιες συγκοινωνίες μιας περιοχής, ενώ προσπαθούν να διατηρήσουν ψηλά το μπάτζετ και τα επίπεδα υγείας, εργασίας και ρύπανσης μιας πόλης.

Το Farming Simulator 19 αποτελεί ένα από τα παιχνίδια του ομώνυμου franchise. Κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC από τη γαλλική Focus Home Interactive, με την Giants Software να είναι υπεύθυνη για τον προγραμματισμό του.

Όπως σε όλα τα video games της σειράς, οι παίκτες μπορού να ασχοληθούν με την καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ζώων, καθώς και την πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα οποία προέρχονται από τη γεωργία.

Στο Farming Simulator 19 είναι διαθέσιμα μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως η εκτροφή αλόγων, οι καλλιέργειες βρώμης και βαμβακιού, καθώς και μηχανήματα της γνωστής εταιρείας κατασκευής John Deere, αλλά και τρέιλερ της Komatsu, που είναι γνωστή για την κατασκευή εξοπλισμού για τα ορυχεία, τη δασοκομία και στρατιωτικού εξοπλισμού.

Η συνδρομή για την PS Plus είναι 8,33 ευρώ για 1 μήνα, 24,99 ευρώ για 3 μήνες (8,99 το μήνα) και 60 ευρώ για 12 μήνες (5 ευρώ το μήνα), ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν χρήση για 14 ημέρες (14-Day Free Trial).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.