Games

PlayStation 5: Αυτό είναι το νέο, next-gen menu [Βίντεο]


Η Sony αποκάλυψε το νέο, επανασχεδιασμένο next-gen menu για το PlayStation 5, με πολλές προσθήκες και σημαντικές αλλαγές. Το νέο UI είναι πλήρως επανασχεδιασμένο, αν και βασίζεται στη βασική φιλοσοφία των σειρών που είχαμε δει και στο PlayStation 4, με την εταιρεία να αναφέρει το πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος των παικτών της.

Το νέο menu του PlayStation 5 θα τρέχει σε 4K ανάλυση με HDR, για όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία προς τους παίκτες. Κάθε παιχνίδι προσφέρει in-game tutorials, tips και clips, χωρίς καν να βγείτε από το παιχνίδι, αν και το “Game Help” θα είναι διαθέσιμο μόνο στα μέλη του PS Plus. Οι ειδοποιήσεις για chat έρχονται σε interactive notification, οπότε μπορείτε άμεσα να αλληλεπιδράτε μαζί τους.

Πλέον το PlayStation Store είναι ενσωματωμένο στο σύστημα του PlayStation 5, οπότε οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να αποκτήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ή παιχνίδια. Η Sony πειραματίζεται και με ένα Explore menu, το οποίο έχει επίσημα νέα από τη Sony και τους προγραμματιστές, μαζί με trending videos. Κάθε παιχνίδι έχει το δικό του Hub, με συγκεκριμένες δραστηριότητες ή game modes να είναι διαθέσιμα απευθείας από την αρχική.

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο, επανασχεδιασμένο PlayStation 5 UI και αν το βρίσκεται καλύτερο από το menu του PS4.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Οκτωβρίου 2020 11:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.