PlayStation 5: Δεν έχει το PS5 trademark στην Ινδία και καθυστερεί η κυκλοφορία του

, PlayStation 5: Δεν έχει το PS5 trademark στην Ινδία και καθυστερεί η κυκλοφορία του

Αν και οι προ-παραγγελίες για το PlayStation 5 έχουν ήδη ανοίξει εδώ και εβδομάδες, με την κονσόλα να γίνεται ανάρπαστη παγκοσμίως αλλά να εξαντλείται και στην Ελλάδα, η Sony είναι έτοιμη για το μεγάλο παγκόσμιο λανσάρισμα. Σχεδόν παγκόσμιο όμως, γιατί δε μπορεί να κυκλοφορήσει προς το παρόν σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Mako Reactor αποκάλυψε πως το PlayStation 5 δε μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας. Ο λόγος είναι ότι το PS5 trademark έχει αγοραστεί από τον Hitesh Aswani τον Οκτώβριο του 2019, τρεις μήνες πριν τη Sony. H κατάθεση του trademark βρίσκεται σε αμφισβητούμενη κατάσταση προς το παρόν, αν και τελικά η Sony πιστεύεται ότι θα κερδίσει τη διαμάχη.

Το κακό είναι ότι όλο αυτό αναβάλει το λανσάρισμα της κονσόλας στην Ινδία και προσθέτει επιπλέον ταλαιπωρία, τόσο χρονική όσο και οικονομική για την εταιρεία. Όταν τελικά κυκλοφορήσει στην Ινδία, η κονσόλα θα κοστίζει περίπου 635 ευρώ, 60 ευρώ παραπάνω από το Xbox Series X, ενώ θα κυκλοφορήσει μόνο η έκδοση με δίσκο Blu-Ray.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.