PlayStation 5: Retailers ενημερώνουν για παράδοση προ-παραγγελιών το 2021

, PlayStation 5: Retailers ενημερώνουν για παράδοση προ-παραγγελιών το 2021

Ήδη γνωρίζουμε ότι η κατάσταση με τις προ-παραγγελίες για τα PlayStation 5 έχει ξεφύγει αρκετά, με τη Sony να απολογείται και να ζητά από τους υποψήφιους αγοραστές να κάνουν λίγη υπομονή. Όμως, δε γνωρίζαμε πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, μέχρι που μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες, το GameStop, αποφάσισε να ενημερώσει τους πελάτες που έκαναν προ-παραγγελία.

Συγκεκριμένα, το GameStop έστειλε ένα ενημερωτικό email σε όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία την κονσόλα, ενημερώνοντας ότι δε θα μπορέσουν να εκπληρώσουν την αποστολή έως και το 2021. Επίσης, ενημέρωσε τους πελάτες ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας, οπότε μπορούν να περιμένουν μέχρι το επόμενο κύμα αποστολών αν θέλουν.

, PlayStation 5: Retailers ενημερώνουν για παράδοση προ-παραγγελιών το 2021

Όμως, δεν είναι μόνο το GameStop. Η αλυσίδα ShopTo στο Ηνωμένο Βασίλειο ενημέρωσε τους πελάτες της ότι δε θα εκπληρωθούν τελικά όλες οι προ-παραγγελίες, ενώ και το Amazon ενημέρωσε ακόμα και άτομα που έκαναν προ-παραγγελία την ίδια ημέρα που άνοιξαν.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τα ίδια, με πολλούς φίλους της σελίδας να ενημερώνουν ότι ακυρώθηκαν προ-παραγγελίες τους από μεγάλα καταστήματα, ενώ η προ-παραγγελία τους έγινε το βράδυ της ημέρας που άνοιξαν. Μένει να δούμε πότε θα ηρεμήσει η όλη κατάσταση και θα αυξηθεί η παραγωγή.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Εμενα δεν ακυρωθηκε η παραγγελια του ps5 499 απο mediamrkt με προκαταβολη 50 ευρω..Επισης αλλοι 2 φιλοι δεν εχουν προβλημα..Τα ps5 θα παραδοθουν κανονικοτατα 19-20 Νοεμβρη για οσους εκαναν day 1 παραγγελια..Για τους υπολοιπους υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να παει απο 10-15 Δεκεμβρη οπως με ενημερωσαν απο το μαγαζι!!Στην Ελλαδα δεν θα εχουμε τοσο προβλημα..Για αυτο ελεγα τρεξτε να προπαραγγειλετε και εβγαιναν κατι εξυπνοι και ελεγαν να μην βιαζομαστε!!Το ps5 εχει τρελη ζητηση οπως καμια αλλη κονσολα καθως ειναι η πιο πληρης αντικειμενικα!!Οποτε παρτε το αμεσα και οποτε σας ερθει τωρα..Χριστουγεννα θα το εχετε παντως μην ανησυχειτε!!

John Real

Λολ , πιο πληρης κονσολα οταν ολα τα παιχνιδια που εχουν ανακοινωθρι ως τωρα τρεχουν σε 1440p. Ας τρεξουν να μην χασουν το κελεπουρι.

Μακης

Johny Αν θες 4Κ 60αρια παρε pc!!Ουτε το ξμποξ θα τα κανει μη χαιρεσαι αδικα!!Τα 2 τεραφλοπ παραπανω δεν φτανουν!!Το θεμα ειναι τα παιχνιδια!!Εκει το ps5 δεν εχει αντιπαλο και το ξερει ολος ο πλανητης!!Οποτε τραβα πες τις εξυπναδες σου αλλου,εδω μπαινουν gamer και ξερουν την αληθεια!!

John Real

Βρες το video “Demon’s Souls reportedly runs in 1440p, 60FPS on PS5”.Μετα το Miles morales και το Rachet and Clank πλεον επεβεβαιωνεται οτι για 4k/60 fps μονο series x. Επισης το ps5 νομιζεις οτι εχει 10 tflops ενω εχει ΕΩΣ 10 το πολυ δηλαδη σταθερα μεχρι 8-9 tflops.

George

To valhalla θα παίζει 4Κ 60fps στο PS5 επιβεβαιωμένα

John Real

Όταν λες “επιβεβαιωμένα” τι εννοείς; Από ότι έψαξα ένα Γερμανικό περιοδικό το έγραψε χωρίς όμως να έπιβεβαιωθηκε επίσημα από την ubisoft.
Αντίθετα έχει επιβεβαιωθεί για το series X:
“Assassin’s Creed Valhalla runs at 4K 60 FPS on Xbox Series X per Ubisoft”.

Last edited 3 years πριν by John Real
George

Ψάξε καλύτερα είναι επίσημο, είναι γεμάτο το google με μια απλή αναζήτηση
“assassin’s creed valhalla ps5 4k 60fps”

John Real

Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα. Η συγκεκριμένη “είδηση” είναι fake news. Γι’ αυτo και έχει αφρίσει ο Μάκης και έπαθε παράκρουση. Βλέπει ότι 60 fps μόνο σε 1440p θα δει. Τουλάχιστον θα λέει οτι έχει την μεγαλύτερη και πιο άσχημη κονσόλα όλων των εποχών , το PS5.

George

Ρε φίλε επίσημα ειναι τι δεν καταλαβαίνεις?
Έλεος πια ξεκόλλα, η ubisoft έστειλε δελτίο τύπου στα site ότι θα τρέχει και στο ps5 4k 60fps, το ξέρω από μέσα έλεος πια

Terminator

Είναι επίσημη ανακοίνωση της Ubi, την οποία έλαβα και στο email κατευθείαν από την εταιρεία.

https://game20.gr/assassins-creed-valhalla-xbox-series-x-60-fps/

Spiros

Εδώ δεν έχουν δημοσιεύσει πως θα ψύχεται η κονσόλα και εσείς περιμένετε να την παραλάβετε;(Δεν το λέω με κακία)
Και για να βγάζει όλα τα καλούδια το ps5 στην τηλεόραση(οοοοταν βγει)πρέπει η ίδια η τηλεόραση να υποστηρίζει hdmi 2.1

Μακης

Καλα,τραγουδα εσυ!!19-20 Νοεμβρη θα εχουμε PS5 και θα γουσταρουμε!!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ κρατήστε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι με όλους. Σχόλια με ένταση, ειρωνίες και νεύρα σβήστηκαν.

Γιώργος

Παραγγελία την πρωτη μέρα, και ακόμα δεν έχω παραλαβη. Οπότε καλό καλοκαίρι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.