PlayStation 5: Η πρώτη real-life φωτογραφία της κονσόλας

, PlayStation 5: Η πρώτη real-life φωτογραφία της κονσόλας

Η Sony παρουσίασε πριν δέκα περίπου ημέρες τον σχεδιασμό του PlayStation 5, με την κονσόλα να έχει το μεγαλύτερο μέγεθος σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες κονσόλες που έχει γνωρίσει η αγορά έως σήμερα. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μία πραγματική φωτογραφία από την γραμμή παραγωγής η οποία αποκαλύπτει το μέγεθος της κονσόλας. Στην φωτογραφία βλέπουμε τρεις εργαζομένους να ποζάρουν μαζί με την κορυφαία κονσόλα της Sony.

Προς το παρόν, η γνησιότητα της φωτογραφίας δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι είναι πραγματική. Οι λεπτομέρειες τις κονσόλας δεν φαίνονται ωστόσο το πρώτο πράγμα που σίγουρα θα παρατηρήσατε είναι το μέγεθος της. Για το μέγεθος του PS5, ο Matt MacLaurin, Vice President του UX design του PlayStation, ανέφερε ότι είναι απαραίτητο για την απαγωγή της θερμότητας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που έκανε τόσο το απλό PS4 όσο και η Pro έκδοση του όταν οι ανεμιστήρες δούλευαν στα “κόκκινα”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.