PlayStation 5: Ο κώδικας του PS Store αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά

, PlayStation 5: Ο κώδικας του PS Store αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά

Μπορεί η Sony να έχει ανακοινώσει επίσημα το PlayStation 5 και κάποιες από τις δυνατότητες του, όμως είναι αρκετά πράγματα που οι εταιρεία ακόμα δε μας έχει πει, τουλάχιστον από πλευράς λογισμικού. Όμως, χάρη στον κώδικα στο web-based PlayStation Store μάθαμε κάποια από τα χαρακτηριστικά της next-gen κονσόλας.

Αρχικά, στον κώδικα του PS Store βρέθηκε η φράση: “Η wishlist δεν είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα. Μπορείς να τη βρεις σε ένα PS5”. Αυτό σημαίνει ότι οι wishlists πλέον θα ενσωματωθούν στην ίδια την κονσόλα. Επιπλέον, θα μπορείτε να δημιουργείται parties με έως και 100 άτομα, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείτε να μοιράζεστε λίστες μουσικής με τους φίλους σας. Τέλος, υπάρχει αναφορά στο “Takedown”, όμως προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι μπορεί αν σημαίνει αυτό.

Γνωρίζουμε ήδη πως το 99% των παιχνιδιών που έχουν κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 θα μπορεί να παίζει και στο PlayStation 5, χωρίς όμως κάποιο upgrade. Κάποια παιχνίδια όμως θα υποστηρίζουν το boost mode του PlayStation 5 για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όσα παιχνίδια θα υποστηρίζονται θα το αναγράφουν. Επίσης, υπάρχει σχετική προειδοποίηση για όσα παιχνίδια δεν παίζουν στο PlayStation 5, ενώ υπάρχει ήδη σχετική σελίδα από τη Sony, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται offline.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.