PlayStation 5 Pro: Θα κυκλοφορήσει μαζί με το απλό PS5 για να κοντράρει το Xbox Series X

, PlayStation 5 Pro: Θα κυκλοφορήσει μαζί με το απλό PS5 για να κοντράρει το Xbox Series X

Sony και Microsoft αναμένεται να παρουσιάσουν μέσα στο 2020 την επόμενη γενιά κονσολών. Στην περίπτωση λοιπόν της Sony αναμένεται να δούμε το PlayStation 5 ενώ η Microsoft αναμένεται να φέρει το Xbox Series X. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Sony θα φέρει στην αγορά και μία Pro έκδοση μαζί με την απλή ώστε να κοντράρει από άποψη δύναμης το Xbox Series X. Την πληροφορία αυτήν αποκάλυψε ο έμπιστος VFXVeteran, του forum NeoGAF.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Xbox Series X θα έχει ιπποδύναμη 12TFLOPs σύμφωνα με επίσημα αναφορά που έκανε ο Phil Spencer στα χαρακτηριστικά του το προηγούμενο διάστημα, ενώ η ιπποδύναμη του PS5 φημολογείται ότι θα ανέρχεται στα 9.2TFLOPs. Δυστυχώς, στο διαδίκτυο μέχρι και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το PS5 Pro.

Όσον αφορά τώρα το απλό PS5 αυτό φημολογείται ότι θα έχει έναν επεξεργαστή βασισμένο στην 7nm Zen 2 αρχιτεκτονική με 8 φυσικούς και 16 λογικούς πυρήνες και χρονισμό 3.5GHz. Τα γραφικά θα αναλάβει μία Navi GPU επίσης της AMD και αναμένεται να ενσωματωθεί και ένας custom SSD ο οποίος θα μειώσει δραματικά τα loading screens.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

εχω χασει τη μπαλα..το ps5 pro δεν πρεπει να βγει υστερα απο 3-4 χρονια?Το xbox series x ειναι το δυνατο,δηλαδη θα κυκλοφορησει και ενα απλο στα 8-9 τεραφλοπς να κοντραρει ps5?Τι γινεται σε αυτη τη γενια,μπερδευτηκαμε..

George

Νομίζω και οι 2 θα βγάλουν 2 εκδόσεις. Από την αρχή της γενιάς
Οπότε ναι θα έχει και μια για να κοντράρει το απλό 5
Θα μάθουμε

Gabriel

Αφού είχαν πει ότι θα κυκλοφορούσε μόνο μία έκδοση PS5.

Stifler

Λογικά δεν μπορεί να κοντραρει σε κόστος για την τιμή την microsoft άρα θα βγάλει μια φθηνή κονσόλα η sony με λιγότερα specs και θα βγάλει και μια προ που θα είναι πιο ακριβή για να κοντραρει την series x

I am

Διασυρμός

Vendetta

Εδώ είσαι ακόμα όμως…

νωντας

Μηνας ακου αγορακι μου,καταρχην ποιος νομιζεις οτι εισαι που μιλας τοσο αναγωγα σε καθε αρθρο?δευτερον,οι εκφρασεις που χρησιμοποιεις(παπαριας φυλης μας κ.λ.π)δειχνει οτι εχεις ψυχοπαθητικη συμπεριφορα την οποια παρτην και πηγαινε στον ψυχαναλυτη σου να γινεις καλα..εδω ειναι σαιτ τεχνολογιας,καποια αρθρα μπορει να ισχυουν καποια αλλα οχι..ετσι γινεται πριν βγουν νεες κονσολες..αν δε σ`αρεσουν δεν μας ενδιαφερει..τραβα αλλου,εισαι ανεπιθυμητος,μας κουρασες,τελος!

Vendetta

Μάλλον έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με το αγγούρι. Click bait αποτελεί ένα άρθρο το οποίο έχει τίτλο Χ και διαβάζοντάς το περιεχόμενο δεν αντιπροσωπεύει τον τίτλο. Μήπως εσύ αναφέρεσαι σε άρθρα fake news και τα έχεις μπερδέψει με τα click bait? Αλλά και στο πρώτο να αναφέρεσαι, ο τομέας της τεχνολογίας αυτός είναι. Να προσπαθούμε να εξάγουμε συμπεράσματα από τις φήμες πριν γίνει η επίσημη παρουσίαση. Εάν θέλεις να μην τα παρακολουθείς τότε κάνε κλικ μόνο στα reviews μιας συσκευής του Κώστα.

Τσιγάρας Ευθύμιος

Το PS4 τι θα γίνει ;Θα έχει παιχνίδια η θα μπει στο ντουλάπι όταν έρθει το ps5 ;Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει .

νωντας

Τσιγαρας.θα υποστηριχτει ακομη λιγα χρονια το ps4,σχεδον με ολα τα παιχνιδια του ps5 απλα θα τα τρεχει πιο χαμηλη αναλυση και καρε απο το ps5..

Maximos

Τσιγαρας, είναι απθιθανω να έχει αποκλειστικα παιχνιδια της σονι, μετα την έκδοση ps5 αλλά αυτα που βγαίνουν se όλες τοις consoles για το 2021 σιγουρα, το 22 θα αρχίσουν σιγα να μειώνονται, καποια παιχνίδια όπως προ,wwe,ktl διψανε τοσο για χρημα που θα εκδίδουν ακονα και μετά από πεντε χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.