PlayStation 5: Προσέξτε μην παίζετε κατά λάθος τις PS4 εκδόσεις των παιχνιδιών σας

PlayStation 5, PlayStation 5: Προσέξτε μην παίζετε κατά λάθος τις PS4 εκδόσεις των παιχνιδιών σας

Φαίνεται πως τα cross-gen games ίσως δημιουργούν μία σύγχυση στο PlayStation 5, καθώς αρκετοί παίκτες μπορεί να παίζουν κατά λάθος τις PS4 εκδόσεις. Πρώτη η Activision, μέσω του λογαριασμού Activision Support στο Twitter, ανέδειξε το θέμα στο παιχνίδι Call of Duty Black Ops Cold War, λέγοντας στους παίκτες πως θα ελέγξουν αν όντως παίζουν τη σωστή έκδοση.

Όπως, το πρόβλημα φαίνεται πως δεν περιορίζεται μόνο στο νέο Call of Duty. Κάποιοι χρήστες στο Reddit αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα με το Assassin’s Creed Valhalla αλλά και το Watch Dogs Legion. Το πρόβλημα δημιουργείτε μόνο αν αγοράσετε το παιχνίδι για PS4 και τελικά αποφασίσετε να το παίξετε στο PlayStation 5, με τις εκδόσεις να μπερδεύονται και τελικά να παίζετε last-gen παιχνίδι στη next-gen κονσόλα σας.

Προφανώς δεν είναι κάτι τρομερό, καθώς μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ελέγξετε ποια έκδοση παίζετε. Οπότε, για να είστε σίγουροι ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας κονσόλα από αύριο και δε θα παίζετε PS4 παιχνίδια, μετά την εγκατάσταση πηγαίνετε στο παιχνίδι που θέλετε, κάντε scroll down μέχρι να φτάσετε στο “Play”, επιλέξτε τις 3 τελείες, ανοίξτε το menu και επιλέξτε την έκδοση για το PlayStation 5.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.