Games

PlayStation 5: Θα έχει λυθεί το πρόβλημα του stock μέχρι τον Απρίλιο;

Το PlayStation 5 είναι πραγματικά δυσεύρετο παγκοσμίως, όμως νέες πληροφορίες για stock εντός των επόμενων μηνών δίνουν ελπίδες σε όσους θέλουν να το αγοράσουν. Ο λογαριασμός @Ps5Instant στο Twitter, ο οποίος μάλιστα είχε δώσει σωστές προβλέψεις για το re-stock πολλών καταστημάτων, μας έδωσε νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, η Sony αναμένεται να στέλνει μέσο όρο 3 εκατομμύρια νέες κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως κάθε μήνα, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία ελπίζει να βάλει τέλος στα προβλήματα που έχουν οι καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα θέλει να εξυπηρετήσει πρώτα όσες προ-παραγγελίες πέρασαν στα συστήματα καταστημάτων αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν.

Μάλιστα, στο νήμα απαντήσεων του @Ps5Instant, ένας χρήστης φαίνεται να επικοινώνησε με κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιβεβαιώθηκε το νέο stock στις 13 Ιανουαρίου, το οποίο βέβαια θα δοθεί σε όσους έχουν ήδη κάνει προ-παραγγελία το PlayStation 5. Ελπίζουμε βέβαια να δούμε περισσότερες κονσόλες και στην Ελληνική αγορά, αν και προς το παρόν δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Σχόλια

  • Ήρθε ο Απρίλης και εγώ προπαρηγγειλα την κονσόλα 14/11 από τον κωτσοβολο και ακόμα τίποτα ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.