LG Rollable: Η LG επιβεβαιώνει πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Η LG μας προετοίμασε για ακόμη μία φορά για το επερχόμενο Rollable μέσα από την παρουσίασή της στην έκθεση CES 2021. Όμως, όπως και με την ανακοίνωση του LG Wing, η εταιρεία έμεινε στο να μας δώσει μία γεύση και όχι στο να μας μιλήσει περισσότερο για τη νέα της συσκευή.

Όμως, η ιστοσελίδα Nikkei μίλησε με εκπρόσωπο της LG, ο οποίος δε μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες δυστυχώς, όμως επιβεβαίωσε ότι το Rollable θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Μάλιστα, ο λόγος που η εταιρεία ήθελε έστω να δείξει τη συσκευή είναι για να βάλει ένα τέλος στις φήμες περί ακύρωσης του project και να δείξει ότι το smartphone είναι σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία.

Πέραν των παραπάνω, η ιστοσελίδα Nikkei γνωστοποιεί πως η οθόνη του LG Rollable έρχεται από τη BOE, με τις δύο εταιρείες να αναπτύσσουν μαζί την τεχνολογία. Δυστυχώς ούτε η BOE ούτε η LG σχολίασαν αυτές τις πληροφορίες, οπότε δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πάντως, σε αντίθεση με το Wing, το LG Rollable ίσως χτυπήσει τα… 2.000 ευρώ στην κυκλοφορία του, κάτι απολύτως λογικό για μία τόσο νέα τεχνολογία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.