PlayStation 5: Θα τεθεί όριο στις προπαραγγελίες με μία κονσόλα ανά νοικοκυριό;

PlayStation 5, PlayStation 5: Θα τεθεί όριο στις προπαραγγελίες με μία κονσόλα ανά νοικοκυριό;

Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει διάφορες αναφορές σχετικά με την παραγωγή του PlayStation 5 και το πόσες κονσόλες θα φτιάξει τελικά η Sony μέσα στο 2021. Νεότερες αναφορές δηλώνουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να περιορίσει τις προπαραγγελίες.

Το πλήθος των κονσολών που θα παράγει η εταιρεία

Αρχικά, οι αναφορές ήθελαν τη Sony να παράγει μόνο 5 με 6 εκατομμύρια κονσόλες, τις οποίες θα διαθέσει παγκοσμίως. Ο λόγος δεν ήταν οι πωλήσεις, διότι η εταιρεία θέλει να κρατήσει χαμηλά την τιμή ώστε να πουλήσει περισσότερα κομμάτια, αλλά το κόστος παραγωγής που δεν της επιτρέπει να κατασκευάσει πολλά κομμάτια.

Αργότερα, δημοσιεύτηκαν αναφορές οι οποίες έλεγαν ότι τελικά η Sony θα αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής και θα διαθέσει στην αγορά περίπου δέκα εκατομμύρια PlayStation 5, διότι είδε ότι το κοινό ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την επόμενης γενιάς κονσόλα.

Ακολουθεί την ίδια στρατηγική με το PS4

Αυτή τη φορά, ο χρήστης του Reddit u/Kgarvey ανακάλυψε ένα μήνυμα σφάλματος, στον κώδικα της σελίδα PlayStation Direct. Το μήνυμα αναφέρει ότι δεν μπορείς να αγοράσεις πάνω από ένα PlayStation 5, κανονικό ή Digital Edition.

Η ιστοσελίδα αναγνωρίζει ότι έχεις προσθέσει ήδη μία κονσόλα στο καλάθι αγορών σου, μία πληροφορία που αποθηκεύεται στον λογαριασμό σου και είναι προσβάσιμη μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, και δεν σου επιτρέπει να επιχειρήσεις καν την αγορά δεύτερης κονσόλας.

Πρόκειται για μία τακτική την οποία η εταιρεία είχε ακολουθήσει και με το PlayStation 4, όπου είχε περιορίσει την αγορά ανά νοικοκυριό. Οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα εφαρμόσει τον ίδιο περιορισμό και για το PlayStation 5, του οποίου η παραγωγή είναι ακόμα πιο ακριβή.

Από την άλλη, η Microsoft δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην παραγωγή του Xbox Series X. Γι’ αυτό, αναμένεται η κονσόλα να κυκλοφορήσει παγκοσμίως, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Neron

Δηλαδή θα αγοράσουμε την κονσόλα δείχνοντας ταυτότητα έλεος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.