PlayStation 5: Τραγικά fail από τις παραδόσεις του Amazon

PlayStation 5, PlayStation 5: Τραγικά fail από τις παραδόσεις του Amazon

Το PlayStation 5 κυκλοφόρησε και επίσημα στην Ευρώπη και ενώ κάποιοι είχαμε περιπέτειες με τις προ-παραγγελίες στην Ελλάδα, τα fail του Amazon ήταν χειρότερα. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες στο Twitter άρχισαν να ανεβάζουν τις περιπέτειες που είχαν με τη νέα κονσόλα, η οποία τελικά σε πολλούς δεν ήρθε καν.

Η πρώτη αναφορά ήρθε από την ιστοσελίδα ResetEra, όπου ένας αγοραστής παρέλαβε τελικά τροφή για γάτες. Όμως, δεν ήταν ο μόνος, αφού άλλοι χρήστες του Twitter αντί για το PlayStation 5 πήραν συσκευή για μασάζ στα πόδια, καθαριστή αέρα και παιχνίδια Nerf. Αυτά είναι μόλις λίγα από τα fail του Amazon, αφού υπάρχουν αναφορές και στο Reddit για λάθος παραλαβές.

Ακόμα χειρότερη είναι η εμπειρία ενός αγοραστή που θα του ερχόταν το PlayStation 5, αλλά μάλλον ο courier αποφάσισε να μη το δώσει. Ο Christopher Green όταν είδε πως το πακέτο του έγραφε “αδυναμία παράδοσης” ενώ είδε το φορτηγό κάτω από το σπίτι του. Όταν πήγε και έπιασε τον courier λίγα μέτρα πιο κάτω είδε πως το πακέτο είχε ανοιχτεί και είχε “μουτζουρωθεί” το QR Code.

Όλα τα fail βέβαια φαίνεται να επηρεάζουν μόνο τις αποστολές από Amazon Ηνωμένου Βασιλείου, χωρίς βέβαια η εταιρεία να έχει δώσει κάποια εξήγηση ακόμα. Ελπίζουμε λοιπόν να μη δούμε αντίστοιχα fail στην Ελλάδα, ακόμα και αν αργήσουν λίγο τα PlayStation 5 μας.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός

Fall fall fall 😡 να μάθε να μιλάτε και να γράφεται ελληνικά ,έχουμε την πλουσιότερη γλώσσα στον κόσμο ,και εσάς σας τρώει η ξενομανία σας. πολύ άσχημο για μία τόσο καλή ιστοσελίδα.

SUPS 👨‍⚖️

ασχημο για το site ειναι να αφηνουν τον καθενα εδω μεσα ν γραφει οτι του κατεβει για τρολαρισμα και οχι να χρησιμοποιει καμια ξενη εκφραση της λεγομενης pop culture…

Βασίλης

Μπράβο πέστα έτσι, συμφωνώ μαζί σου! Μετά λέμε γιατί δεν υπάρχει μόρφωση στους νέους.

Γιάννης

Η μετάφραση του “fail” είναι “αποτυχία”.

Στυλιανός

Μραβο Γιαννη.Πες και στουν (κύριο ) που έγραψε το άρθρο για να ξέρει πώς γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΆ αρθρα.

Last edited 3 years πριν by Στυλιανός
Θάνος

γράφετε*

Στυλιανός

Σωστό.

George

Ότι χειρότερο αυτό το amazon

Bek

εγώ παρελαβα κανονικα 19 του μηνός Κανένα προβλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.