PlayStation VR: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του

To PlayStation VR έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικούς μήνες, πρόσφατα μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, η Sony όμως στην E3 2016 ανακοίνωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το VR headset της αλλά και τιμή διάθεσης, για την οποία κάναμε μόνο εικασίες.

Το PlayStation VR θα το δούμε στα καταστήματα στις 13 Οκτωβρίου και με βάση προηγούμενη ανακοίνωση της Sony, αυτό ισχύει και για τη χώρα μας. Η τιμή διάθεσης του VR headset στις ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι τα 399 δολάρια οπότε εικάζουμε ότι αντίστοιχη τιμή διάθεσης θα έχει σε ευρώ στη χώρα μας.

Με αυτή την κίνηση της η Sony, όσον αφορά την τιμή διάθεσης, θα διαθέσει τον Οκτώβριο στην αγορά ένα VR headset το οποίο σε πρώτη φάση δείχνει οικονομικότερο από τα ανταγωνιστικά Oculus Rift και HTC Vive. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι για να λειτουργήσει το PlayStation VR χρειάζεται ένα PlayStation 4, αλλά όχι ένα PlayStation 4 Neo ή 4.5 ή όπως θα ονομάζεται όταν κυκλοφορήσει.

Τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η διάθεση το PlayStation VR θα συνοδευτεί με 50 τίτλους που θα το υποστηρίζουν και σε αυτούς θα περιλαμβάνονται τίτλοι που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το VR αλλά και τίτλοι που θα ενσωματώνουν δράση χωρίς τη χρήση του VR. Μεταξύ αυτών θα δούμε το Resident Evil 7, το Farpoint ένα first person shooter, το Star Wars Battlefront, το Batman Arkham VR, το Call of Duty: Infinite Warfare και το Final Fantasy XV.

PlayStation VR, PlayStation VR: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Games PlayStation PlayStation VR Sony

PlayStation VR2: Η Sony ανακοινώνει 13 ακόμη τίτλους – Ξεπέρασαν συνολικά τους 30

Όταν η Sony παρουσίασε το PlayStation VR2, ανακοίνωσε αρκετούς τίτλους, μεταξύ των οποίων το Horizon Call of the Mountain, το Resident Evil: Village και το No Man’s Sky.

Gear PlayStation PlayStation VR Sony PlayStation VR

Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει

Η Sony ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του επερχόμενου PlayStation VR2 headset.

Gear PlayStation PlayStation VR

PlayStation VR2: Μάλλον θα καθυστερήσει για το 2023, σύμφωνα με αναλυτή

Ο αναλυτής Ross Young έρχεται τώρα να μας κόψει τα φτερά, υποστηρίζοντας πως το PlayStation VR2 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.