Games

Pokemon GO: Την ημέρα του Halloween το πρώτο secret event;

Παρόλο που αρκετοί παίκτες Pokemon Go έχουν σταματήσει να παίζουν τον τίτλο της Niantic ή το κάνουν πολύ σπάνια, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι είναι καθημερινοί χρήστες και περιμένουν με ανυπομονησία τους developers να βάλουν νέα features, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία.

Ένα τέτοιο update του Pokemon GO, ίσως ήδη είναι στις iOS και Android συσκευές μας. Το update αυτό, λογικά θα είναι εκείνο που θα φέρει το πρώτο secret event του παιχνιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες το event αυτό θα γίνει την ημέρα του Halloween, που είναι στις 31 Οκτωβρίου, και ίσως κρατήσει παραπάνω από μία ημέρα.

Η μόνη ένδειξη που έχουμε για αυτό το «μυστικό» event, είναι ένα post της Niantic στο Facebook το οποίο αναφέρει τα εξής, «Με το Halloween να πλησιάζει, αναμένουμε οι εκπαιδευτές να αντιμετωπίσουν περισσότερα Pokemon στον πραγματικό κόσμο. Η AR κάμερα θα είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να αιχμαλωτίσεις και να μοιραστείς αυτές τις συναντήσεις με τους φίλους σου».

Με βάση αυτό το post, πρέπει να αναμένουμε κάποια unique Pokemon να κάνουν ντεμπούτο κατά την διάρκεια του Halloween, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να πιάσουν και να δείξουν στους φίλους τους. Αναμένουμε να δούμε τι έχει να μας δείξει η Niantic στις 31 Οκτωβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Οκτωβρίου 2016 18:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.