Προβλήματα στο PlayStation Network σε όλο τον κόσμο

, Προβλήματα στο PlayStation Network σε όλο τον κόσμο

Το PlayStation Network αντιμετώπιζε προβλήματα για τουλάχιστον μία ώρα σε παγκόσμια κλίμακα, όπως αποδείχθηκε. Τα ζητήματα που είχαν προκύψει και αντιμετώπιζαν πάρα πολλοί χρήστες του PSN φαίνεται να έχουν πλέον λυθεί.

Τα προβλήματα που έβλεπαν οι χρήστες του PSN επιβεβαιώθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του Ask PlayStation Japan. Το πρόβλημα δεν είχε παρατηρηθεί μόνο στην Ιαπωνία, αλλά και στην Ευρώπη. Προβλήματα υπήρχαν στις διαμορφώσεις multiplayer, στα leaderboards και στις αποθηκεύσεις και τα downloads, μεταξύ άλλων.

Αργότερα ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή των υπηρεσιών σε όλες τις επιμέρους υπηρεσίες του PlayStation Network. H συνολική διάρκεια της απώλειας πρόσβασης στις υπηρεσίες της Sony ήταν περίπου μία ώρα, αλλά σε αρκετές αναφορές η διάρκεια των προβλημάτων φαίνεται να είναι μεγαλύτερη.

Από την πλευρά της Sony δεν εκδόθηκε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν, ούτε δόθηκε λεπτομερής ανακοίνωση για το τι πήγε στραβά και οδήγησε στην απώλεια προσφοράς των υπηρεσιών του PlayStation Network.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured Qualcomm

Η Apple αποσύρεται από την ανάπτυξη του δικού της 5G μόντεμ

H Apple έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην προσπάθειά της να αναπτύξει το δικό της μόντεμ 5G και φαίνεται πως παρατάει το project.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi K70E: Με Dimensity 8300 και 6,67″ 120 Hz οθόνη

Τα Redmi K70 και K70 Pro της υπό-μάρκας της Xiaomi μόλις έγιναν επίσημα και μαζί τους ήρθε το πιο προσιτό smartphone Redmi K70E.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi K70 με κάμερα 50 MP, K70 Pro με Snapdragon 8 Gen 3

Η Redmi παρουσίασε επίσημα τα νέα smartphone Redmi K70 και Redmi K70 Pro που έρχονται με κάμερα 50 MP, γρήγορη φόρτιση και κορυφαία chipsets.

Smartphones OnePlus Sony

OnePlus 12: Κυκλοφόρησαν επίσημα δείγματα της κάμερας

Μετά τη σχεδίαση, τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της κάμερας του, η OnePlus δημοσιεύει νέες πληροφορίες για το επερχόμενο OnePlus 12.