Το PS3 ξεκινά το ταξίδι του στον κόσμο του 3D gaming

Σήμερα η Sony γράφει ιστορία, καθώς θα διαθέσει τα πρώτα 3D παιχνίδια στο PlayStation Store. O λόγος για τα – γνωστά εδώ και καιρό – WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN (περιλαμβάνει δύο νέα modes) και το demo του MotorStorm: Pacific Rift. Μπορείτε να τα τσιμπήσετε και τα τέσσερα μαζί σε πακέτο με τιμή €29.99, ενώ αν αγοράσετε κάποια τηλεόραση Bravia 3D τα αποκτάτε δωρεάν.

Αν είστε ήδη κάτοχοι των παραπάνω τίτλων, πρέπει να κατεβάσετε το σχετικό update για να μπορείτε να παίξετε σε 3D. Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι το επερχόμενο ξυλίκι The Fight: Lights Out είναι το πρώτο παιχνίδι του PlayStation Move που θα παίζεται σε 3D. Όλα αυτά φυσικά σας αφορούν από τη στιγμή που εκπληρώνετε μία βασική προϋπόθεση: έχετε 3D TV.

Πηγή

Σχόλια

  • Νταξ μωρέ... Θα πάρουμε μια 3D.. Περί τα 2 χιλιαρικάκια η 42-46άρα
    :) Α και μην ξεχάσω και ~80 ευρώ τα γυαλάκια.
    Ααααχ ακριβό σπορ το 3D αδέρφια αλλά αξίζει!!

  • Απλή δεν κάνει γιατί αυτή τη στιγμή ή τηλεόραση είναι υπεύθυνη για την προβολή του σήματος (ταινία, παιχνίδι) σε 3D ή με το πάτημα ενός κουμπιού τη μετατροπή του σε απλό 2D. Για την ακρίβεια για να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα χρειάζεσαι 3D υλικό (την ταινία ή το παιχνίδι) μια 3D πηγή (3D dvd player, playstation 3) καλώδιο HDMI σύμφωνο με το πρότυπο 1.4 (παίζει και το απλό 1.3 αλλά μπορεί να παρατηρηθούν σπασίματα), τηλεόραση ικανή να αναπαράγει το 3D σήμα και τουλάχιστον σε μια γνωστή εταιρεία του χώρου τα ειδικά ενεργά 3D γυαλάκια που επικοινωνούν με υπέρυθρες με την τηλεόραση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.