QWOP, Το πιο δύσκολο game όλων των εποχών

Το παρακάτω βίντεο είναι από το δυσκολότερο και ίσως το πιο γελοίο παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ, ονόματι QWOP. Σε αυτό, καλείστε να οδηγήσετε έναν αθλητή στο τέρμα, ελέγχοντας τα μέλη του σώματός του, κάτι που είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι ακούγεται. Απολαύστε gameplay (και σχολιασμό) και λιώστε στο γέλιο!

Aν θέλετε να το δοκιμάσετε, πηγαίνετε εδώ. Ετοιμάζουν και έκδοση για το iPhone!


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 8 Δεκεμβρίου 2010 10:27

Σχόλια

  • το ρεψιμο ολα τα λεφτα ξερω γω χαχα μετα απο μια ωρα παιζοντας αυτο το παιχνιδι σπας ανετα το πληκτρολογιο και το κανεις και με ευχαριστηση :p

  • Ε σαν μαριονέτα θα είναι, όχι τηλεκατευθυνόμενος Bolt. :)

    Έχει πλάκα πάντως. Μετά από κάποιες προσπάθειες που έμεναν στο μετέωρο βήμα του εύζωνα, κατάφερα να πάω 25,2 μέτρα και πάνω που βρήκα ρυθμό πάτησα ένα κουμπί λάθος και το 'χασα. Θα το κάνω πάντως το 50άρι που θα μου πάει... :)

    https://img826.imageshack.us/img826/4843/qwopmanos.jpg

  • Το τερμάτισα με την τέταρτη προσπάθεια. Οι πρώτες τρεις έφτασαν μέχρι τα 2 μέτρα. Αλλά μετά βρήκα τον τρόπο. Φέρνεις τον δρομέα σε στάση με το δεξί πόδι λυγισμένο, με το γόνατο να ακουμπά στο έδαφος και το αριστερό πόδι τεντωμένο μπροστά. Μετά το μόνο που χρειάζεται είναι να πατάς λίγο Q και λίγο O ώστε να εκτιναχθεί λίγο μπροστά και μετά πολύ P και λίγο W ώστε να ισορροπήσει. Προφανώς ο δρομέας με αυτό τον τρόπο δεν τρέχει κανονικά αλλά ουσιαστικά σέρνεται στο δεξί του γόνατο. Ούτως ή άλλως ούτε οι δημιουργοί του παιχνιδιού δεν πρέπει να ξέρουν πως να το κάνουν να τρέξει κανονικά. Πρέπει να μου πήρε τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο αλλά το πήγαινα πολύ χαλαρά. Στα 50 μέτρα μάλιστα έχει και ένα εμπόδιο το οποίο πρέπει να περάσεις από πάνω (!!!!!!!!). Προφανώς και δεν το πέρασα αλλά το έριξα και το έσπρωχνα μέχρι τέλους. Επίσης περίπου στο 99ο μέτρο σε προτρέπει να πηδήξεις για να τερματήσεις, μάλλον για να κάνεις ρεκόρ πάνω από 100 μέτρα. Εγώ έκανα 100.1 μέτρα.

  • Έλα ρε Blue μας έκαψες!

    Πάντως εγώ τα 39,7 τα έκανα τρέχοντας κανονικά. Μια χαρά το έχουν κάνει οι δημιουργοί.
    Περίπου 15sec μου πήρε. Τώρα πρέπει να κάνω τα 100... Φτου...

  • Και γώ το είδα πρίν κανα 2 μέρες που το έδειξε ο Raywilliamjonson αλλά δεν με ψήνει και πολύ να πώ την αλήθεια να χαραμίσω την ώρα μου σε αυτό.

  • το τερματισα μετα απο καμποσες προσπάθειεσ αφού βρήκα τον τρόπο... όντως το παιχνίδι είναι έλεος... μου πήρε ένα τέταρτο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.