Games

Razer Junglecat: Ήρθε να μετατρέψει το κινητό σας σε Nintendo Switch

Η Razer, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου gaming περιφερειακού για το android τηλέφωνό σας, που ακούει στο όνομα Razer Junglecat και θυμίζει έντονα Nintendo Switch.

Το εν λόγω περιφερειακό πρόκειται για ένα σετ χειριστηρίων που προσαρμόζεται στα δεξιά και αριστερά της συσκευής σας, δημιουργώντας έτσι ένα γνώριμο setup που θυμίζει έντονα της πρόταση της Nintendo όσον αφορά την gaming βιομηχανία.

Το Razer Junglecat, υπόσχεται άμεση απόκριση με low latency σύνδεση Bluetooth καθώς είναι εξοπλισμένο με μια USB-C θύρα για την φόρτιση του. Με έναν πλήρη κύκλο φόρτισης η εταιρία ισχυρίζεται πως η μπαταρία διαρκεί περί των 100 ωρών ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ευαισθησία του δευτερεύοντος μοχλού μέσω του Razer Gamepad app για μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Razer Junglecat υποστηρίζει τρεις μεγάλες Android συσκευές, το Razer Phone 2, το Samsung Galaxy S10 Plus και το Huawei P30 Pro.
Με την εταιρία να υπόσχεται πως το περιφερειακό θα καταφθάσει σε περισσότερα κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, τα χειριστήρια δεν προσφέρουν κάποια λειτουργία motion control ή δόνησης και είναι ήδη διαθέσιμη προς αγορά στην τιμή των €119.99.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2019 7:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Απόστολος Τιγγερίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.