Games

Resident Evil 8: Έρχεται τον Απρίλιο του 2021, κυκλοφορεί και για Xbox One και PlayStation 4

To Resident Evil 8 Village θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021 και μάλιστα όχι μόνο next-gen, αλλά και για Xbox One και PlayStation 4. Οι πληροφορίες ήρθαν μέσω μίας γιγάντιας διαρροής για επερχόμενους τίτλους της Capcom και αναιρεί τη next-gen αποκλειστικότητα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, στο έγγραφο που διέρρευσε αναγράφεται ότι η έκδοση για PlayStation 4 και Xbox One θα ανακοινωθεί λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ενώ περιμένουμε και demo για το Resident Evil 8, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά στις κονσόλες της Sony για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Αν σας άρεσε το multiplayer mode του Resident Evil 3, φαίνεται πως η Capcom ετοιμάζει αντίστοιχο για τον επερχόμενο τίτλο, με κωδική ονομασία Dominion.

Δε γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες για το multiplayer mode του παιχνιδιού, όμως αυτό που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι πως η Capcom ξεπέρασε τα οποιαδήποτε προβλήματα στην απόδοση του Resident Evil 8 για τα Xbox One και PlayStation 4, οπότε ακόμα και όχι δεν αναβαθμίσουν άμεσα θα μπορέσουν να παίξουν το νέο τίτλο της σειράς. Να θυμίσουμε πως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Νοεμβρίου 2020 11:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.