Sea of Thieves: Νέο patch προσφέρει 120fps στο Xbox Series X


Οι παίκτες του Sea of Thieves στο Xbox Series X θα μπορούν να έχουν πιο smooth gameplay, καθώς το νέο patch προσφέρει την επιλογή για 120fps. Η Rare έδωσε στην κυκλοφορία το νέο Season One update του παιχνιδιού, με αρκετό επιπρόσθετο περιεχόμενο αλλά και το next-gen patch που περίμεναν οι παίκτες.

Συγκεκριμένα, η νέα σεζόν του Sea of Thieves ξεκινάει με τους παίκτες να πρέπει να ανέβουν 100 νέα επίπεδα. Κάθε επίπεδο έχει τη δική του πληθώρα ανταμοιβών, όπως cosmetics, νομίσματα εντός παιχνιδιού και άλλα. Επιπλέον, βλέπουμε το νέο Lost Shipment Voyages. Οι παίκτες θα πρέπει να κυνηγήσουν χαμένους θησαυρούς σε όλες τις Επτά Θάλασσες.

Sea of Thieves, Sea of Thieves: Νέο patch προσφέρει 120fps στο Xbox Series X

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι οι κάτοχοι του Xbox Series X θα μπορούν πλέον να παίζουν πιο smooth από ποτέ, με την επιλογή για 120fps. Αν επιλέξετε το εν λόγω performance mode όμως, θα πρέπει να ρίξετε την ανάλυση στα 1080p, ενώ αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε με 60fps σε ανάλυση 4K. Η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στο Xbox Series S.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.