Sega Dreamcast, Δύο νέα παραδοσιακά 2D shoot ‘em up games

Τελικά το πολυαγαπημένο Sega Dreamcast είναι… αθάνατο. Ακόμα και σήμερα, πάνω από μία δεκαετία μετά την επίσημη διακοπή της κυκλοφορίας του Dreamcast, βγαίνουν νέα παιχνίδια γι αυτό. Συγκεκριμένα, μιλάμε για δύο παραδοσιακά 2D shoot ‘em up, το Redux: Dark Matters και το Sturmwind, τα οποία αναμένονται φέτος. Δείτε τα παρακάτω και πείτε μας γνώμη!

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 22 Μαρτίου 2021 12:34

Σχόλια

  • Φοβερό μηχάνημα, τεράστια υποστήριξη από τη Homebrew σκηνή αν και οι περισσότεροι τελευταίοι τίτλοι είναι shoot'em ups μόνο. Μακάρι να είχε κρατήσει περισσότερο ο κύκλος ζωής του, θα βλέπαμε θαύματα από τη μαμά Sega.

  • το dreamcat ηταν ετη φωτος μπροστα απο την εποχη τ!κρημα π η sega δεν το υποστηρηξε γιατι τωρα οι ποιχνιδομηχανες θα ηταν σε αλλο επιπεδο!

  • Το ειχα και ηταν τελειο,σουλκαλιμπορ,κρειζι ταξι,βιρτουα τεννις,καταπληκτικο μηχανημα πραγματι..Τωρα η σεγκα(αν και νιντεντοφαν)κανερι μονο παιχνιδια δυστυχως και το λεω αυτο γιατι μονο η νιντεντο εχει μεινει απο παραδοσιακη δυναμη και θα χρειαζοταν και η σεγκα με τη κονσολα της για να εχουμε περισσοτερα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και οχι τοσα βιαια παιχνιδια και ελαχιστα χαρουμενα χαλαρωτικα παιχνιδακια που ειναι και ο σκοπος του γκειμινκ κατα τη γνωμη μου!Οι παλιοι καταλαβαινουν τι εννοω!!

  • Τασο ετσι ειναι,θυμαμαι οταν εβλεπα τον κολοσσο sega απο μεγαλο αντιπαλο της nintendo να μετατρεπεται σε μια απλη software developer ειχα παθει πλακα!Παλι καλα ομως η nintendo εχει απειρα games στο στυλ που γουσταρουμε οποτε ευτυχως δεν ειναι και τοσο μεγαλο το κενο!Απλα οσα χρονια και αν περασουν παντα θα μου φαινεται περιεργο να παιζω sonic στο nintendo μου!

  • Χαχα..Σονικ σε νιντεντο ισοδυναμουσε παλια με πληρη ηττα της φοβερης Σεγκα αλλα τωρα σημαινει επιτυχια αν βγει σε γουι η γουι-γιου,πως αλλαζουν οι καιροι ρε φιλε Τονυ..Αντε,σε μια βδομαδουλα εχουμε Ε3 και παρουσιαση Γουι Γιου..Ελπιζω να τους πιασει με το χειριστηριο αλλιως τη κατσαμε:-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.