Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

To φημολογούμενο εδώ και μήνες PS3 super slim είναι και επίσημα γεγονός. Η κονσόλα ονομάζεται απλά “νέο PS3” και έχει ανανεωμένη εμφάνιση (αυτή που είχαμε δει σε φωτό που διέρρευσαν το καλοκαίρι) και μικρότερες διαστάσεις από τους προκατόχους του. Το νέο PS3 θα βγει σε δύο εκδόσεις: μία 500GB πακέτο με το FIFA 13 και τιμή 300 ευρώ, και μία με 12GB flash memory και τιμή 230 ευρώ.

Επειδή οι κάτοχοι του 12GB πιθανότατα θα θέλουν περισσότερο χώρο, θα μπορούν να τσιμπήσουν τον επίσημο εσωτερικό σκληρό δίσκο 250GB που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με την κονσόλα ή να συνδέσουν έναν SATA 2.5 ιντσών με χρήση του επίσημου στηρίγματος τοποθέτησης. Το νέο PS3 500GB βγαίνει 28 Σεπτεμβρίου, ενώ το 12άρι βγαίνει 12 Οκτωβρίου.

Έξι χρόνια μετά, η επίσημη τιμή της κονσόλας παραμένει πολύ πιο πάνω από όπου έπρεπε να είναι. Αμετανόητη η Sony (όπως και η Microsoft με το 360).

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 19 Σεπτεμβρίου 2012 17:15

Σχόλια

  • Mωρε μια χαρα ειναι αυτο, αλλα να δουμε ποτε θα βγουν οι κονσολες επομενης γενιας :) (ps4, xbox 720...)

  • Το "νεο" PS3 γινεται θεμα, το πραγματικα νεο WiiU(με οργασμο πληροφοριων,παιχνιδιων,τιμων,trailer τις τελευταιες μερες) περνα στα αζητητα....

    Ξερω ξερω, στην Ελλαδα ζω... Εδω παιζουμε μονο οτι γραφει Sony και πινουμε μπαφους παιζοντας pro :/

  • Βλακειες ακου σουπερ σλιμ θα μου πει κανεις τις διαφορες εκτος απο την εμφανιση που δν με νοιαζει; Και τους περισσότερους δεν τους νοιάζει εκτός και αν το θέλουν μόνο για να λένε ότι έχουν το καινούριο πσ3 και ότι είναι πιο κομψό δεν ξερό δεν το έψαξα ιδιαίτερα το θέμα αλλα γενικότερα και η τιμή του είναι ξεφτίλα

  • anast το καινούργιο μοντέλο είναι 20% μικρότερο και 25% ελαφρύτερο από το σημερινό. Τώρα δε νομίζω να έχουν κάποια άλλη διαφορά.

  • πιστευω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια για να τσιμπησουμε το νεο ps3 ειτε το προυγουμενο ps3 slim (σε ανταγωνιστικη τιμη) οσοι εχουν ξεμεινει απο κονσολα για τους κλασσικους γνωστους λογους...
    ελπιζω το νεο ps3 να εχει χαμηλοτερη καταναλωση...αν γνωριζει κανεις να μας διαφωτισει λιγο.

  • αν καποιος δεν εχει κονσολα ειναι πολυ καλη προταση το play super slim! αλλα ακομα καλυτερη ειναi το xbox 360 με κανα 100 ευρω περιπου πιο κατω!!!!

  • Ρε παιδιά δεν είμαι κάτοχος πσ3 και σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά το παλιο όμως γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ ομορφότερο από κάθε σλιμ. Ξέρετε που μπορώ να το βρω σε καλή τιμή?

  • Παιδιά συγνώμη που θα σας στεναχώρησε αλλα για να βγάζει τωρα η Sony καινούργια έκδοση παει να πει οτι θα κάνουμε μαύρα ματια να δουμε το ps4. Έλεος πια αν σκεφτείτε ποσο μπροστα σε γραφικά ειναι οι καινούργιοι υπολογιστές . Παει γερασε κι αυτο το καψερο.

  • Ενδιαφέρομαι για μια καινούργια κονσόλα. Αξίζει να πάρω PS3 ή να περιμένω για το PS4;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.