The Game Awards 2020: Μέσω stream το event, έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου

, The Game Awards 2020: Μέσω stream το event, έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το event The Game Awards 2020, αυτή τη φορά βέβαια χωρίς κοινό αλλά εντελώς ψηφιακά, λόγω της τρέχουσας πανδημίας του COVID-19. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό The Game Awards στο Twitter.

Το event θα προβληθεί μέσω streaming σε 45 διαφορετικές πλατφόρμες streaming, με τους διοργανωτές να υπόσχονται ανάλυση 4K. Επίσης, τα βραβεία θα παρουσιαστούν live από Λος Άντζελες, Λονδίνο και Τόκιο. Παρουσιαστής για άλλη μία φορά θα είναι ο αγαπημένος Geoff Keighley, ο οποίος έχει γίνει συνώνυμος με το εν λόγω event. Επίσης, περιμένουμε ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, αν και όχι σε βαθμό Ε3.

Φέτος, θα ενσωματωθεί μία ακόμη κατηγορία, με την ονομασία “Innovation in Accessibly”, στην οποία θα βραβευτεί software ή hardware που βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα να μπορούν να παίξουν. Το 2019 παιχνίδι της χρονιάς βραβεύτηκε το Sekiro: Shadows Die Twice, ενώ στην κατηγορία καλύτερου mobile παιχνιδιού νικητής αναδείχθηκε το Call of Duty: Mobile.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

THE LAST OF US 2!!!ΕΥΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.