Το δυσκολότερο επίπεδο Grounded έρχεται και στο δεύτερο μέρος, μαζί με νέο σύστημα permadeath για ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.
Μετά την επιτυχία του The Last of Us Part 2 στο PlayStation 4, η Naughty Dog φαίνεται πως ετοιμάζει νέες προσθήκες στο παιχνίδι, ώστε να δώσει παραπάνω λόγους στους παίκτες για να ζήσουν ξανά την εμπειρία.
Με το Patch 1.03 του παιχνιδιού ανανεώθηκε και η λίστα των Trophies του παιχνιδιού, φανερώνοντας 2 επερχόμενα Trophies από τα DLC. Το πρώτο ονομάζεται “Dig Two Graves”, με την περιγραφή του να λέει “ολοκληρώστε το παιχνίδι στο Grounded”. Το Grounded ήταν το δυσκολότερο επίπεδο δυσκολίας του αρχικού παιχνιδιού, το οποίο απενεργοποιούσε το HUD, το Listen Mode, ανέβαζε το επίπεδο δυσκολίας των εχθρών και μείωνε τη διαθεσιμότητα των προμηθειών.
Το δεύτερο Trophy ονομάζεται “You Can’t Stop This”, με την περιγραφή του να αναφέρει “ολοκληρώστε την ιστορία με ενεργοποιημένο το Permadeath”. Όπως λέει και η λέξη, Permadeath σημαίνει πως αν ο χαρακτήρας πεθάνει μέσα στο παιχνίδι, αυτομάτως ολοκληρώνεται και το παιχνίδι, με μόνη επιλογή να αρχίσει ξανά από την αρχή. Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιος καταφέρει να πάρει και τα δύο τρόπαια ταυτόχρονα.
Η Microsoft ετοιμάζει compact Xbox controller με Wi-Fi 6 και εσωτερική μπαταρία, σχεδιασμένο για Xbox Cloud Gaming. Δείτε τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν.
Η Sony λέει ότι τα AI εργαλεία θα φέρουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια στην αγορά, μειώνοντας τα εμπόδια ανάπτυξης — αλλά η ανθρώπινη δημιουργικότητα παραμένει στο επίκεντρο.
Σχόλια