The PlayStation Revolution: Ντοκιμαντέρ βασισμένο στην ιστορία του PlayStation

Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν με υπομονή την επόμενη γενιά κονσολών, με τα επερχόμενα Xbox Series X και PlayStation 5 να αναμένονται σε λίγους μήνες, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει στην αρχή της Sony και της δημιουργίας του PlayStation.

To “The PlayStation Revolution” είναι το δεύτερο ντοκιμαντέρ της σειράς “From Bedrooms to Billions”, μία παραγωγή του Kickstarter, όπου παρουσιάζονται ιστορίες μέσα από τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Το νέο ντοκιμαντέρ αφορά αποκλειστικά και μόνο το PlayStation, από τη σύλληψη της ιδέας και της δημιουργίας του, μέχρι το PlayStation 4, μιλώντας για τις επιτυχίες, για τις δυσκολίες αλλά και για το πως πήρε την απόφαση η Sony να μπει στη βιομηχανία.

, The PlayStation Revolution: Ντοκιμαντέρ βασισμένο στην ιστορία του PlayStation

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με άτομα όπως τον πρόεδρο και CEO της Sony, Jim Ryan, τον αρχιτέκτονα της κονσόλας Mark Cerny, αλλά και το δημιουργό της σειράς Metal Gear Solid, Hideo Kojima. Θα υπάρχουν στιγμιότυπα από παιχνίδια που λατρέψαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και μία special edition, η οποία θα περιλαμβάνει ένα δεύτερο DVD με πληροφορίες για τη δημιουργία των WipeOut και Gran Turismo, αλλά και στοιχεία για το PlayStation development kit Που είναι γνωστό ως Net Yaroze.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 5 VI: Διέρρευσαν εικόνες από τον κατασκευαστή της θήκης

Ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα έδειξε ότι η Sony μπορεί να καταργήσει σταδιακά τη σειρά Xperia V, ωστόσο αυτό μάλλον ανατρέπεται.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony: Αφαιρεί το λογότυπο «8K» από τη συσκευασία του PS5

Όταν έφτασε το PlayStation 5 από τη Sony το 2020, είδαμε με έκπληξη το λογότυπο “8K” στο κουτί και την υπονοούμενη υπόσχεσή του.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

Sony PSVR 2: Έρχεται προσαρμογέας για PC – Θα φέρει αύξηση των πωλήσεων του headset;

Τo PSVR 2 headset της Sony κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023 με τιμή 549,99 $/599,99 € και συμβατότητα αποκλειστικά με την κονσόλα PlayStation 5 της εταιρείας.