Το Far Cry 6 θα τρέχει σε 4K μόνο στα Xbox One X και Xbox Series X, όχι στο PlayStation 5; [Updated]

, Το Far Cry 6 θα τρέχει σε 4K μόνο στα Xbox One X και Xbox Series X, όχι στο PlayStation 5; [Updated]

Update – Η Ubisoft έσβησε το επίμαχο Tweet που επιβεβαίωνε τις παρακάτω πληροφορίες. Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία.

Το αρχικό Tweet:

Hey there! As stated on the banner, Far Cry 6 is 4K Ultra HD on Xbox One and Xbox Series X only. Apologies for any inconvenience caused.

— Ubisoft Support (@UbisoftSupport) July 17, 2020

Αρχική είδηση:

Με την αποκάλυψη του Far Cry 6 η Ubisoft θέλει να προσφέρει στους οπαδούς της σειράς την καλύτερη μέχρι τώρα εμπειρία, με μεγαλύτερο κόσμο, περισσότερες επιλογές και ενδιαφέρουσα ιστορία. Φαίνεται όμως πως όσοι θέλουν να παίξουν σε 4K Ultra HD θα πρέπει να φύγουν από το στρατόπεδο της Sony.

Μία παρατήρηση που έγινε από τον χρήστη @Acekone1 στο Twitter άναψε φωτιές. Αν και ο τίτλος υποστηρίζει 4K Ultra HD ανάλυση, κάτι που διαφημίζει η Ubisoft, αν κοιτάξει κάποιος τα ψηλά γράμματα θα παρατηρήσει κάτι περίεργο. Η 4K Ultra HD ανάλυση είναι διαθέσιμη μόνο στις κονσόλες της Microsoft, δηλαδή το Xbox One X και Xbox Series X, κάτι που γεννά αρκετά ερωτήματα. Η εταιρεία, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, γνωστοποίησε πως όντως η PlayStation 5 έκδοση του παιχνιδιού δε θα υποστηρίζει 4K.

Το να μη μπορεί το PlayStation 4 Pro να σηκώσει την ανάλυση 4K Ultra HD είναι λογικό. Από την αρχή της κυκλοφορίας του γνωρίζαμε πολύ καλά ότι δεν έχει native υποστήριξη της ανάλυσης. Όμως, το ότι το επερχόμενο next-gen PlayStation 5 δε θα υποστηρίζει την εν λόγω ανάλυση, δε μας φαίνεται καθόλου λογικό σαν κίνηση, ειδικά με τη δύναμη της κονσόλας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Αν ισχύει αυτό θα έβαλε το χεράκι της η Microsoft

Κυριακος

Μάλλον αυτό που δεν θα μπορεί το ps5 ειναι τα καρέ, 4k 30 καρέ και όχι 60 καρέ ποσο μάλλον 120 καρέ και αυτό είναι κάτι που πολλοί αναλυτές εντόπισαν στο ps5 μαι τα τρέιλερ τον παιχνιδιον που μας έδειξε η Sony, εγώ θέλω μόνο ααα παιχνίδια και δεν μαι ενδιαφέρει το όνομα xbox η ps5, δεν μας τα χαρίζουν τα αγοράζουμε

George

Πάντως η insomniac είπε ότι το νέο spiderman θα έχει επιλογή 4K 60 Fps στο ps5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.