Games

Το Microsoft Flight Simulator έρχεται σε 10 δισκάκια

Στην εποχή του PlayStation 1 αρκετά παιχνίδια ερχόντουσαν σε πάνω από ένα CD, όπως το δημοφιλές Final Fantasy VII που κυκλοφόρησε σε τρία δισκάκια. Έπειτα, με τις απαιτήσεις να ανεβαίνουν και το Xbox 360 να μην υποστηρίζει Blu-Ray, είδαμε κάποια παιχνίδια να κυκλοφορούν σε πάνω από 1 DVD, με το ρεκόρ να κατέχουν τα τέσσερα δισκάκια του Lost Odyssey.

Αν θέλετε να ξαναζήσετε εκείνα τα πιο αγνά χρόνια του gaming, η Microsoft σας δίνει τη λύση. Με την αγορά της φυσικής έκδοσης του Microsoft Flight Simulator θα πάρετε όχι ένα, όχι πέντε αλλά δέκα Dual-Layer DVD, που θα περιλαμβάνουν όλο το περιεχόμενο της ψηφιακής έκδοσης, μαζί με ένα τυπωμένο manual. Όλα αυτά έρχονται σε ένα όμορφο κουτί, το οποίο μπορεί κάποιος να πει ότι όντως είναι μοναδικό.

Σύμφωνα με την Aerosoft, που έχει αναλάβει τη έκδοση του τίτλου, η retail έκδοση του τίτλου δημιουργήθηκε για τις αγορές με χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ, οπότε ήταν αναγκαίο το μέγεθος για να χωρέσει όλο το περιεχόμενο που υπάρχει, χωρίς να απαιτείται κάτι επιπρόσθετο. Βέβαια, από τη στιγμή της κυκλοφορίας και μετά, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν ίντερνετ για τα updates, όμως η αρχική εμπειρία του παιχνιδιού δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Ιουλίου 2020 8:35

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.