Ανακοινώθηκε επίσημα το Call of Duty: Black Ops Cold War, στις 26 Αυγούστου η παρουσίαση

https://www.youtube.com/watch?v=zVSP9BM1o5Q

Από τον Μάιο μία ανάρτηση στο Twitter μας είχε προετοιμάσει για την ονομασία του επόμενου τίτλου Call of Duty. Στις αρχές του τρέχοντος μήνα είχαμε και το πρώτο teaser μέσω του Call of Duty: Warzone, με ένα μήνυμα που έγραφε “Know your history”, οπότε είχε επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για τίτλο του παρελθόντος.

Η Activition ανέβασε στο επίσημο κανάλι του Call of Duty στο YouTube ένα teaser trailer του τίτλου. Στο trailer βλέπουμε πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού, ενώ έχουμε και επιβεβαίωση της ονομασίας Call of Duty: Black Ops Cold War. Το trailer βασίζεται στον Yuri Bezmenov, υποστηρικτή της KGB, ο οποίος δίνει μία προειδοποίηση για τον κόσμο και υπενθυμίζει πως αν δε γνωρίζεις την ιστορία σου, είσαι καταδικασμένος να την επαναλάβεις.

, Ανακοινώθηκε επίσημα το Call of Duty: Black Ops Cold War, στις 26 Αυγούστου η παρουσίαση

Δυστυχώς δεν είδαμε κάποιο gameplay από τον επερχόμενο τίτλο. Η Activition ετοιμάζει την πλήρη αποκάλυψη του τίτλου, μαζί με gameplay, στις 26 Αυγούστου, όπου και θα δώσει το νέο trailer μέσα από τον battle royal τίτλο της Call of Duty: Warzone. Αναμένουμε να δούμε τι μας ετοιμάζει η εταιρεία για τα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.