Games

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκατομμύρια προβολές.

Το Trailer 1 επρόκειτο να κυκλοφορήσει αργότερα σήμερα (στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) ωστόσο υπήρξε διαρροή που ώθησε τη Rockstar να το δημοσιεύσει νωρίτερα. “Το trailer μας διέρρευσε οπότε σας παρακαλούμε δείτε το αυθεντικό στο YouTube κανάλι μας” έγραψε η δημιουργός του Grand Theft Auto στο X.

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το Grand Theft Auto V και οι παίκτες περίμεναν ανυπόμονα ένα δείγμα του επόμενου παιχνιδιού της blockbuster σειράς. Το GTA VI θα διαδραματίζεται στο Leonida, το αντίγραφο της Φλόριντα που έχει δημιουργήσει η Rockstar στη Φλόριντα, και θα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο Vice City, το αντίστοιχο του Μαϊάμι.

Όπως φαίνεται, θα υπάρχει για πρώτη φορά ένας playable γυναικείος χαρακτήρας, όπως ακουγόταν έντονα για καιρό.

Τα γραφικά είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθ’ όλη τη διάρκεια, όπου βλέπουμε, μεταξύ άλλων, το βαλτώδη Εθνικό Πάρκο Everglades της Φλόριντα, ένα αεροσκάφος, άγρια φύση και, φυσικά, ένα στριπτιτζάδικο. Στο κλείσιμο του τρέιλερ βλέπουμε το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να διαπράττει ένοπλη ληστεία.

Το GTA VI θα κυκλοφορήσει το 2025, 12 χρόνια μετά τον προκάτοχό του, το οποίο είναι το δεύτερο σε πωλήσεις βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών μετά το Minecraft της Microsoft.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.