Games

Το “Gotham Knights” έρχεται νωρίτερα από ότι περιμέναμε

Το Gotham Knights, ο εμπνευσμένος από την DC τίτλος της Warner Bros Games, πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC στις 21 Οκτωβρίου. Εκεί που το περιμέναμε στις 25 Οκτωβρίου, ο προγραμματισμός άλλαξε για τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Η Warner Bros δεν είπε τίποτα περισσότερο από το ότι “θα επιτρέψει στους παίκτες να μπουν στη δράση τέσσερις ημέρες νωρίτερα”.

Η νέα κυκλοφορία έρχεται μετά από καθυστερήσεις και αλλαγές πλατφόρμας για το game. Το Gotham Knights επρόκειτο να γίνει διαθέσιμο το 2021, αλλά αναβλήθηκε για το 2022 λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή του. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε και στο PlayStation 4 και στο Xbox One αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ο ενημερωμένος χρόνος κυκλοφορίας αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom, στο τέλος ενός νέου τρέιλερ για το Gotham Knights. Το τρέιλερ επικεντρώνεται στους κακούς, παρουσιάζοντας τους Harley Quinn και Clayface. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης τον Mr. Freeze και το Court of Owls, αλλά όχι τον Batman. Αντίθετα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τους Batgirl, Nightwing, Red Hood και Robin.

Επεξεργάστηκε την 24 Αυγούστου 2022 18:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.