Total War: Troy: Βίντεο δείχνουν λεπτομέρειες για τους Έλληνες και Τρώες ήρωες

Το επόμενο παιχνίδι στρατηγικής της Creative Assembly θα είναι το Total War: Troy. Τον τελευταίο καιρό, έχουμε μάθει και δει αρκετά για το παιχνίδι, χάρη στην ίδια την εταιρεία.

Η τελευταία δράση της εταιρείας, σχετικά με την προώθηση του Total War: Troy περιλαμβάνει τη δημοσίευση μιας σειράς βίντεο που αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία για το παιχνίδι, τα στρατεύματα, το gameplay, και τα λοιπά. Ωστόσο, δύο είναι τα βίντεο τα οποία προκαλούν τη μεγαλύτερη εντύπωση, αυτά που αποκαλύπτουν τους ήρωες των Ελλήνων και των Τρώων.

Πολεμώντας στο πλευρό των Ελλήνων

Θα ξεκινήσουμε με τους ήρωες των Ελλήνων, οι οποίοι στο Total War: Troy είναι ο Αχιλλέας, ο Αγαμέμνονας, ο Οδυσσέας, και ο Μενέλαος.

Ο Αχιλλέας πρέπει να αντιμετωπίζει άλλους ήρωες για να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος από όλους, ο μεγαλύτερος πολεμιστής που υπήρξε ποτέ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει μονομαχία.

Από την άλλη, ο Αγαμέμνονας πρόκειται να συγκεντρώσει υποτελείς, έχοντας ως στόχο να αυξήσει όσο μπορεί τη συνολική αξίωση του στην ελληνική βασιλείας.

Total War: Troy Heroes Greek and Trojan

Τρίτος στη σειρά έρχεται ο Οδυσσέας, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει φυλάκια σε οικισμούς άλλων, που του επιτρέπουν να στρατολογήσει ακόμα και σε εχθρικά εδάφη. Επίσης, είναι ισχυρότερος σε παράκτιους οικισμούς.

Τέλος, ο Μενέλαος, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του και ξεκίνησε ολόκληρο το χάος του Τρωικού Πολέμου, μπορεί να προσλάβει μονάδες από οποιαδήποτε φατριά με την οποία συνεργάζεται, εκμεταλλευόμενος τα μοναδικά χαρακτηριστικά των υπολοίπων.

Τασσόμενος υπέρ της Τροίας

Τέσσερις είναι και οι ήρωες των Τρώων, και ακούνε στα ονόματα Έκτορας, Πάρης, Αινείας, και Σαρπηδόνας.

Ο Έκτορας και ο Πάρης παλεύουν να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος γιος του Πρίαμου, του βασιλιά της Τροίας. Όποιος από τους δύο κερδίσει παίρνει ως αμοιβή εδάφη.

Ωστόσο, ο κάθε ένας τους έχει δικά του μπόνους. Ο Έκτορας παίρνει διάφορα μπόνους ανάλογα με τα εδάφη που κατέχουν οι σύμμαχοι του. Την ίδια στιγμή, ο Πάρης έχει έναν μηχανισμό ο οποίος βασίζεται στο να διατηρεί ευτυχισμένη την Ελένη, και παράλληλα πρέπει να την επισκέπτεται συχνά και να διασφαλίζει ότι υπάρχουν πάντα διαθέσιμες γιορτές να παρακολουθεί.

Total War: Troy Heroes Greek and Trojan

Εν τω μεταξύ, ο Αινείας μπορεί να κάνει Omens για να ευχαριστήσει πολλούς θεούς, να εκτελεί πνευματικό ταξίδι στον κάτω κόσμο, και να επικοινωνήσει με τους νεκρούς για να πάρει τη συμβολή τους.

Τέλος, ο Σαρπηδόνας είναι ένας έμπορος, ο οποίος κερδίζει επιρροή και δύναμη μέσω συναλλαγών που πραγματοποιεί με άλλες φατρίες. Επίσης, αναζητά ξεχωριστούς πόρους τους οποίους μόνο αυτός μπορεί να συλλέγει.

Το Total War: Troy θα κυκλοφορήσει 13 Αυγούστου και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αποκτήσει εντελώς δωρεάν τις πρώτες 24 ώρες, αρκεί να δημιουργήσει λογαριασμό στο Epic Games Store και να μπει εκείνη την ημέρα στο κατάστημα για να προσθέσει το παιχνίδι προσθέσει στον λογαριασμό του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Dell

Dell G15 5510: Ένα gaming laptop για όλους

To Dell G15 5510 αποτελεί τη νέα γενιά των Dell Gaming laptop, σχεδιασμένη για entry level gaming αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Games Valve Steam

Valve Steam Deck: Gaming handset υψηλών δυνατοτήτων

Το νέο gaming handset της Valve, με το όνομα Steam Deck, προσφέρει μεγάλες gaming δυνατότητες εν κινήσει με πρόσβαση σε όλους τους τίτλους του Steam.

Games Netflix

Το Netflix ξεκινά να επεκτείνεται στον τομέα του gaming

H πρόσληψη ενός πρώην στελέχους της Electronic Arts και του Facebook ήταν ενδεικτική του ότι το Netflix θέλει να μπει στο χώρο του gaming.

Games LG

LG UltraFine monitors: Λεπτομέρεια και υψηλή ευκρίνεια

Εξασφαλίστε μοναδική απόδοση και αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας ακόμη περισσότερο μέσα από μια προηγμένη οθόνη LG UltraFine.