Valve: Ετοιμάζει 3 παιχνίδια για Virtual Reality headsets

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Valve ετοιμάζει τρία νέα full games για Virtual Reality headsets. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη επαφή της Valve με το VR, αφού στο παρελθόν συνεργάστηκε με την HTC για την δημιουργία του Vive virtual reality headset.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Valve, Gabe Newell φαίνεται να αποκάλυψε ο ίδιος ότι “αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε 3 νέα VR παιχνίδια”. Επιπλέον πρόσθεσε ότι, τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν θα είναι μικροί τίτλοι, όπως το The Lab. “Όταν λέω ότι ετοιμάζουμε 3 παιχνίδια, ετοιμάζουμε τρία full games, όχι κάτι πειραματικό.”

Ο Gabe Newell δεν θέλει να περάσει το hype του Virtual Reality έτσι απλά και να χαρακτηριστεί ως αποτυχία, αλλά βλέπει ένα μέλλον με σαφή βελτίωση του hardware και της ποιότητας τα επόμενα χρόνια.

Παρόλο που δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για τα 3 νέα VR παιχνίδια, ανέφερε ότι αυτά αναπτύσσονται στην Source 2 και Unity Engine. Η Source 2 engine, η οποία έχει αναπτυχθεί από την Valve, έχει χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια όπως το Dota 2.

Valve Gabe Newell three vr games, Valve: Ετοιμάζει 3 παιχνίδια για Virtual Reality headsets

Valve Gabe Newell three vr games, Valve: Ετοιμάζει 3 παιχνίδια για Virtual Reality headsets

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

Άσε μας μωρή valve με το vr. Με το half life τι σκατά γίνεται;

MANOS

Half-Life 3 VR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kostas

Να δω Counter strike VR και τι στον κοσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Smartphones Apple Apple VR iPhone

Μελλοντικό iPhone Ultra θα μπορεί να βγάζει 3D φωτογραφίες

Ένα μελλοντικό μοντέλο iPhone Ultra θα μπορούσε να τραβήξει χωρικές φωτογραφίες και βίντεο που θα εμφανίζονται στο Vision Pro της Apple.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Gear Apple Apple VR featured

Apple AR/VR Headset – Specs οθόνης: Φωτεινότητα 5000+ Nits για HDR, 1,41″

Στο WWDC 2023 θα παρουσιαστεί το AR/VR headset της Apple, που φημολογείται ότι έρχεται με οθόνες 4K micro OLED με συνολική ανάλυση 8K.