Ασύρματο DUALSHOCK3 | Αναδείξτε την ισχύ σας στα games του PS3

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε ότι το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK3 για το PLAYSTATION3 (PS3) θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Ιουλίου 2008. Το πολυαναμενόμενο ασύρματο χειριστήριο με τη λειτουργία ανάδρασης θα χαρίσει μια αυθεντική, διαδραστική και…δονούμενη εμπειρία στους gamers μόλις φτάσει στο PS3 αυτό το καλοκαίρι.

Περισσότερα από 28 εκατομμύρια χειριστήρια DUALSHOCK έχουν πουληθεί από την κυκλοφορία του πρώτου DUALSHOCK για PlayStation το 1998. Πλέον, το DUALSHOCK3 ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο υπάρχοντες και μελλοντικούς τίτλους του PLAYSTATION3, μέσω της λειτουργίας ανάδρασης, η οποία ενσωματώνεται σε αρκετά παιχνίδια προσφέροντας μια ακόμη πιο διαδραστική gaming εμπειρία. Το DUALSHOCK3 διατηρεί επίσης τους μηχανισμούς ακρίβειας κι ευαισθησίας, που κατέστησαν το SIXAXIS τόσο δημοφιλές.

Σχεδόν όλες οι μελλοντικές κυκλοφορίες του PS3 θα υποστηρίζουν το DUALSHOCK3, ενώ το χειριστήριο είναι ήδη συμβατό με πολυάριθμους τίτλους του PS3 (προαπαιτούμενη η αναβάθμιση λογισμικού 1.94). Βιώστε το φόβο και το καρδιοχτύπι στις εξωγήινες εχθροπραξίες του Resistance: Fall of Man, κρατηθείτε γερά ενώ διασχίζετε τους δρόμους του Gran Turismo 5 Prologue, ή νιώστε την ανατριχίλα της αναζήτησης του θησαυρού στο Uncharted: Drake’s Fortune – και κάπως έτσι θα απολαύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο PLAYSTATION3, όπως δεν τα ζήσατε ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Καθιστώντας την εμπειρία του gaming πιο βαθιά, διαισθητική και ρεαλιστική από ποτέ, το DUALSHOCK 3 είναι το μοναδικό Bluetooth χειριστήριο, το οποίο συνδυάζει τη λειτουργία δόνησης με τα χαρακτηριστικά του SIXAXIS και η πρωταρχική επιλογή για όποιον επιθυμεί να απολαύσει στο maximum τη συνολική gaming εμπειρία στο PLAYSTATION3.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 22:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.