Xbox One, 12 λεπτά video για dashboard, Kinect και εφαρμογές

Λίγες εβδομάδες απέμειναν ωσότου το Xbox One φτάσει στα ράφια των καταστημάτων (αν και όχι στην χώρα μας δυστυχώς), και η Microsoft συνεχίζει την προώθηση της κονσόλας. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video 12 λεπτών, που δείχνει την νέας γενιάς κονσόλα σε δράση.

Οι Yusuf Mehdi και Marc Whitten του τμήματος Xbox της Microsoft, επιδεικνύουν μερικά από τα σπουδαιότερα νέα χαρακτηριστικά του Xbox One, δείχνοντας στους χρήστες πως μπορούν να προσωποποιήσουν το dashboard, χρησιμοποιώντας την φωνή τους, ή πως μπορούν μέσω της 1080p κάμερας να πραγματοποιήσουν βιντεοκλήσεις με το Skype. Επίσης επιδεικνύουν τις multitasking δυνατότητες της κονσόλας καθώς το πόσο γρήγορα γίνεται η εναλλαγή μεταξύ του dashboard και ενός παιχνιδιού σε αναμονή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 12:50

Σχόλια

  • Είμαι PS4 Funboy αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες του Κinect και του Dashboard του Xbox One.Μπράβο στην Microsoft για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει.

  • Πραγματικά πολύ εντυπωσιακό πόσο γρήγορα αναγνωρίζει τις φωνητικές εντολές και ειδικά η εναλλαγή ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς λογαριασμούς απλά και μόνο με τη φωνή άψογη.
    Επίσης αν και δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα ποτέ, το skype είναι πεντακάθαρο και ο τρόπος που σε ακολουθεί η κάμερα στο δωμάτιο πολύ πρακτικό.
    Καλά αυτό με τα κανάλια για την Ελλάδα έτσι και αλλιώς είναι άχρηστο.
    Αυτή τη στιγμή έχω ps3 με συνδρομή στο plus, αν δώσει κάτι αντίστοιχο η Microsoft στο one, δηλαδή με τη συνδρομή να έχεις και έναν αριθμό καλών παιχνιδιών κάθε μήνα μάλλον θα τσιμπήσω κανένα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.