Xbox One S All-Digital Edition: 7 Μαΐου κυκλοφορεί η disk-less κονσόλα

Xbox One S All-Digital Edition, Xbox One S All-Digital Edition: 7 Μαΐου κυκλοφορεί η disk-less κονσόλα

Xbox One S All-Digital Edition, Xbox One S All-Digital Edition: 7 Μαΐου κυκλοφορεί η disk-less κονσόλα

Η ανανεωμένη έκδοση της κονσόλας Xbox One S της Microsoft, η οποία θα είναι disk-less, θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Το Windows Central απέκτησε πρόσβαση σε έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι η ημέρα κυκλοφορία της συσκευής.

Παράλληλα, τα έγγραφα αυτά είχαν και το artwork που θα έχει το κουτί της κονσόλας. Λέγεται ότι το όνομα αυτής της έκδοσης θα είναι Xbox One S All-Digital Edition, και θα είναι ένα νέο μοντέλο, χωρίς την κλασική μονάδα δίσκου Blu-ray. Δεν είναι σαφές πόσο φθηνότερο θα είναι αυτό το μοντέλο, αλλά η κατάργηση του Blu-ray drive σίγουρα θα μειώσει την τιμή.

Η Microsoft δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι κατασκευάζει μία disk-less έκδοση του Xbox One S, αλλά εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μία τέτοια κονσόλας. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες, το disk-less Xbox One S θα έχει 1TBB HDD, και στο κουτί θα περιλαμβάνει τα Forza Horizon 3, Sea of Thieves και Minecraft.

Παράλληλα, φημολογείται ότι όσοι αγοράσουν την κονσόλα κατευθείαν από τη Microsoft θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν παιχνίδια τα οποία θέλουν να έρθουν προεγκατεστημένα με το disk-less Xbox One S, ώστε να μην χρειάζεται να μπουν στην χρονοβόρα διαδικασία να τα κατεβάσουν.

Αν οι φήμες αληθεύουν τότε η κίνηση της εταιρείας να κυκλοφορήσει ένα disk-less Xbox One S βγάζει νόημα, αφού η Microsoft κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει το Xbox Game Pass, μία συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια του Xbox. Επίσης, η εταιρεία εργάζεται σε μια υπηρεσία xCloud streaming παιχνιδιών, με την οποία θα μπορούμε να κάνουμε stream παιχνίδια σε υπολογιστές, κονσόλες και κινητές συσκευές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

Gameplay video από τη beta του Resident Evil RE: Verse

Μαζί με το Resident Evil: Village η Capcom θα κυκλοφορήσει και το RE: Verse, ενώ έχουμε τα πρώτα gameplay video από τη beta του παιχνιδιού.

Games Halo Microsoft Xbox One

Halo Infinite: Το sandbox περιεχόμενο είναι 90% έτοιμο

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι το sandbox περιεχόμενο του Halo Infinite είναι 90% έτοιμο, όμως χρειάζεται να τελειοποιηθεί πριν την κυκλοφορία.

Games Cyberpunk Google Stadia PlayStation 4

Cyberpunk 2077: Νέο update διορθώνει το game-breaking bug

Το νέο update του Cyberpunk 2077 διορθώνει το game-breaking bug που παρουσιάστηκε με το patch 1.1 του παιχνιδιού.

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

EA Play: Δοκιμάστε τη συνδρομητική υπηρεσία με μόλις 1€

Η EA ανακοίνωσε μία νέα τιμή γνωριμίας για την υπηρεσία EA Play, με τους νέους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν ένα μήνα με μόλις 0,99 ευρώ.