Games

Xbox One X: Η νέα κονσόλα της Microsoft με τιμή στα 499 ευρώ

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τη νέα gaming κονσόλα της που τόσο καιρό βρισκόταν σε ανάπτυξη υπό την ονομασία Project Scorpio. Επίσημα ονομάζεται Xbox One X, προσφέρει 6 teraflops ισχύος και διαθέτει 8-core custom AMD CPU (χρονισμένη στα 2.3GHz).

Σύμφωνα με τη Microsoft το, Xbox One X “χρησιμοποιεί προηγμένη υγρή ψύξη και τον φυγοκεντρικό ανεμιστήρα τύπου στροβιλοσυμπιεστή για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στη σωστή θερμοκρασία”.

Η κονσόλα διαθέτει 8GB flash memory και χωρητικότητα 1TB. Υπάρχει επίσης UHD Blu-ray optical disc drive για υλικό 4K. Οι ασύρματες δυνατότητες περιλαμβάνουν WiFi, Bluetooth και IR. Όσο για το design, η Microsoft λέει ότι είναι “η μικρότερη κονσόλα που έχει δημιουργήσει ποτέ”.

Με το Xbox One X θα κυκλοφορήσουν μαζί 22 αποκλειστικοί τίτλοι μεταξύ των οποίων είναι Crackdown 3, Forza Motorsport 7 και Sea of Thieves. Η τιμή του είναι στα 499 δολάρια/ 499 ευρώ και οι πωλήσεις ξεκινούν 7 Νοεμβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουνίου 2017 9:45

Σχόλια

  • Καλή τιμή κονσόλας αν κ θα πληρώσει κάποιος πολλά έξτρα λεφτά στα παιχνίδια. Ελπίζω να βγει PC Xbox one X killer, με τα ίδια λεφτά.

  • “χρησιμοποιεί προηγμένη υγρή ψύξη και τον φυγοκεντρικό ανεμιστήρα τύπου στροβιλοσυμπιεστή για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στη σωστή θερμοκρασία” Εντάξει το τελευταίο που πρέπει να σε ενδιαφέρει όταν παίζεις σε κονσόλα είναι οι θερμοκρασίες. Αλλά απλά μία vapor chamber ψύξη είναι ρε microsoft.

  • Τα exclusives πουλάνε μια κονσόλα, βλέπε PS4. Το 4K αν και καλή φάση δεν θα βοηθήσει την MS να πουλήσει χωρίς νέα exclusives. Κάθε χρόνο forza και halo. Ενώ η Sony κάθε χρόνο με 3-4 νεα γαμάτα exclusives. Υπέροχο μηχάνημα που θα τρώει απλός σκόνη στα καταστήματα.

  • @techgeek, συμφωνώ μαζί σου αν και δεν είμαι σίγουρος αν υποννοεις ότι το PS4 σαν μηχάνημα από μόνο του δεν λέει και τίποτα, εκεί θα διαφωνήσω. Συγκρινοντας πάντα κονσόλα με κονσόλα στον απόλυτο ανταγωνισμό και έχοντας πάντα υπόψιν την ακριβή χρονική στιγμή που βγήκε (το release date δηλαδή), όπως και αντίστοιχα το PS4 Pro με το νέο Xbox μετέπειτα, μιλάμε για πολύ οκ μηχανήματα νομίζω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.